X-Faktor Vastag Csaba tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa érzéseim támadtak... Niko azt mondta - jobb, hogy nem nyert. Csabival újra összefutva  nem láttam a győzelem felhőtlen örömét. Sőt. Valami volt a tekintetében - talán egy kis szomorúság. Muszáj volt rákérdeznem erre Schiwert Takács Lászlótól, a műsor kreatív szerkesztőjétől, aki az ismeretlenségtől az országos ismertségig kísérte őket.

Mi történik itt?

Nehéz bevallani, de Magyarországon a sikert gyakran nehezebb megélni, mint a kudarcot. Valamitől eluralkodtak a "dementorok", azok az emberek, akik ellopják a másiknak az örömét. És nekünk, akik együtt dolgoztunk velük, és igyekeztünk segíteni ezeknek a gyerekeknek hónapokon keresztül, most legalább annyi energiánkba telik, hogy megéljék azt az örömet, hogy sikeresek lettek, mert egy csomóan el akarják tőlük venni... Mindannyian kaptak nagyon sok bántó megjegyzést, amire még nincsenek felkészülve, még nem elég edzettek hozzá. És ez persze leginkább Csabira vonatkozik.

Tippünk: Mit keres De Niro férfiassága Ben Stiller kezében?





rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nikolas azt mondta, rosszabb lett volna győztesnek lenni...

Hát igen. Egyszerűen az van, hogy ha Nikolas nyert volna, akkor őt szedik széjjel. Csabi nyert, ezért néhányan ezt vele teszik. Volt pár nehéz napunk. Láttad, miket írtak róla? Nincs ember, aki ezt félvállról veszi. Ilyet nem lehet! Az is rémes, ha a bánatodat nem tudod megosztani valakivel - de ha nem osztoznak veled az örömödben, annál nincs szörnyűbb. Alkotni nehéz, bántani könnyű. Szerencsére a többség boldogan öleli és gratulál neki, bármerre megy!

Kiesni tényleg jobb?



http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CYBoK3NjKChaJjZr



Egy csupaszív srác... Szerintem.

Egy csupaszív pasi, abszolút... lehetetlennek tartom, hogy még szakmabeliek is, akik pontosan tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen verseny - képesek ocsmány és bántó dolgokat mondani, írni. Persze minden előadó arra vágyik, hogy mindenki szeresse, ami nyilván lehetetlen. Amit ezek a srácok elértek, kiváltképpen Csabi, azt nagyon sok munkával érték el. Nem érdemtelenül kaptak annyi figyelmet és ilyen lehetőséget! Szerintem szégyen elvenni másnak az örömét! Egyébként pedig nem véget ért, hanem elkezdődött számukra valami. Mindegyikőjüknek. Innen kell építkezni.
Valójában senki nem vesztett! Kiváltképpen Nikolas nem.

Mindegyikükről olvashattam olyanokat, ami nagyon bántó...

Abszolút! Igyekszem letiltani őket arról, hogy a róluk szóló bántó kommenteket vagy gyalázkodó írásokat olvassák. Az nem visz előre. Az van, hogy tessék megtanulni örülni! Ez az ország akkor lesz jó, ha tudunk örülni mások sikerének. Az motivál. Végig kéne ezt gondolni...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.