Fekete Laci Mádai Viviennel készül újabb rekordra?

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszokhattuk, hogy ahol Fekete Laci feltűnik, ott kő kövön nem marad – a szó szoros értelmében. De, hogy mi köti össze az izomkolosszus rekordert Mádai Viviennel és néhány hatalmas méhkaptárral? Ezt találgatták azok a kíváncsiskodó járókelők is, akik a minap Budapest egyik forgalmas csomópontjában szembesültek a világ legerősebb embere és a csinos műsorvezető rendhagyó, közös mutatványával. 

Nemrégiben hatalmas kaptárokkal tarolt a belváros egyik legforgalmasabb pontján Fekete Laci, ahol az arra járók csak tippelgetni tudták, vajon milyen újabb rekordra készül az ország örökös Toldi Miklósa. Mivel Lacinak több száz kiló mozgatása is a kisujjában van, így a méretes dobozokat pillekönnyedséggel emelgette, majd ráadásként a szépséges Mádai Vivient is a nyakába kapta. A kíváncsi nézelődők sokáig nem merészkedtek a méhkaptárok közelébe, ám akik végül vették a bátorságot, megtudhatták, mit is rejtenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.