Orosz­lán László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvannégy éves korában, súlyos betegség után halt meg Oroszlán László.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gyászhírében arról tájékoztat, hogy a kiváló autóversenyző méltósággal és nagy fegyelemmel viselte hosszan tartó betegségét.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy méltósággal és nagy fegyelemmel viselt hosszantartó súlyos betegség után 2017.06.29-én, hajnalban, életének 65. évében elhunyt Oroszlán László többször magyar rallye bajnok autóversenyző. Oroszlán László három rallye csoport és ugyanennyi kategória bajnoki címmel, és egy-egy rallye 2 abszolút és kategória bajnoki eredménnyel írta be magát örökre a hazai autósport történelem könyvébe.

Őszinte részvéttel osztozunk a család gyászában. "

Oroszlán a hazai ralisport egyik legendás alakja volt: három csoport- és ugyanennyi kategória-bajnoki címmel, és egy-egy rali 2 abszolút és kategória-bajnoki eredménnyel írta be magát örökre a magyar autósport történelemkönyvébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.