Ásónyéllel erőszakolt halálra egy férfit a 31 éves nő

gyilkosság erőszak bántalmazás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt Oroszországban: egy férfi zaklatni kezdte a 31 éves nőt, aki válaszul végzett vele. 

Elena Povelyaikinát azzal vádolják az orosz hatóságok, hogy egy ásó nyelével szexuálisan megerőszakolta részeges zaklatóját. A hírek szerint a férif még tavaly augusztusban járt a lány házában, ám mivel nem szívesen látott vendég volt, így Elena szerette volna kitessékelni onnan.

Ezt úgy oldotta meg, hogy először leütötte, majd egy ásó nyelével szexuálisan megerőszakolta a férfit. Majd, miután a férfi belehalt a sérülésekbe, a nő a kerítésen keresztül kidobta az utcára - írja a DailyStar.

Elenát egy másik férfi meggyilkolásával is vádolják, akit azért végzett ki, mert negatív színben tüntette fel Elena édesapját. A rendőrség nyilatkozata szerint Elena zavaros történetekkel magyarázta a két férfi halálát: mindkét esetben olyan indokokkal állt elő, amelyeket az orvosszakértői bizonyítékok kizárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.