Mindenki tartsa magát távol a fedélzeten felszolgált kávétól - erre figyelmeztet a közösségi oldalakon egy légiutas-kísérő. Kevin rendre megosztja munkája "piszkos kis titkait", most pedig azt árulta el, hogy miért is tartózkodjunk a kavétól a fedélzeten.
Ami - számára - a legzavaróbb ennek az italnak az elkészítési folyamatában az az, hogy hogyan kell kimosniuk a kávéskannákat. Kevin szerint, amikor utaskísérőként dolgozott, elvárták tőle, hogy a kávéskannákban maradt italt a WC-be öntsék, mivel a repülőgépeken nem volt lefolyó. Azt állította azonban, hogy a rendetlenség és a fröcskölődés minimalizálása érdekében a személyzetnek "egy kicsit közel kellett mennie a WC-hez", és célozgatott arra, hogy a vécéből baktériumrészecskék kerülhetnek "egyenesen vissza a kávéskannába".
Egyébként semmi oyatt sem érdemes fogyasztani, ami a fedélzeten, víz hozzáadásával készül, ugyanis egy másik légiutas-kísérő szerint a víztartályokat nem tisztítják, de legalábbis nem olyan rendszeresen, mint kellene - írja a Daily Star.
Ez is érdekelhet:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.