Dallamtapadást okoz a legújabb TikTok-őrület: a Barbara's Rhubarb Bar

dallamtapadás, tiktok, Barbara's Rhubarb Bar
Shutterstock -
TikTok TikTok-trend rap tánc
Német nyelvtörő hódította meg a TikTokot. A Barbara's Rhubarb Bar meghallgatása garantáltan dallamtapadással jár.

Fülbemászó rap jellegű dal és tánc terjed a TikTokon. Bár a legtöbb ember nem tudja, hogy mi ez, néhány alkalom után komoly dallamtapadást okoz és a platform tanúsága szerint vágyat arra, hogy mi is eljárjuk a táncot, amelyhez tutorial videók is készültek.

A fülbemászó ritmus valójában a Barbara Rhabarberbar vagy másképp a Barbara's Rhubarb Bar  című német nyelvtörő, ami egy Barbara nevű nőről és a rebarbarás süteményeiről szól. 

dallamtapadás, rebarbara
Dallamtapadást okoz a rebarbarás süti ihlette rap
Forrás: Shutterstock

Ha meghallgattad, dallamtapadásod lesz

A nyelvtörőt Bodo Wartke zenei komikus és Marti Fischer tartalomkészítő dolgozta fel rappé alakította át, ami garantált dallamtapadást okoz.


 

..., amelyhez tánc is dukál és vírusként terjed a platformon, az eredetit több mint 2 millióan nézték meg eddig. 

@bodowartke Thank you to @Stephanie and @CHRISTINA STASII for the great choreography you came up with for our song, and many thanks to everyone around the world who is dancing to it, especially @Cost n’ Mayor and @KayCee Stroh for making it a worldwide phenomenon! @Marti Fischer ♬ Barbaras Rhabarberbar - Bodo Wartke & Marti Fischer

 

Ez is érdekelhet:

Mikróban készített buggyantott tojást, leégett az arca - a nő azóta mindenkit lebeszél a TikTok-kihívásról

Táncoló szerb hölgy videója tartja rettegésben a TikTok felhasználóit

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.