Léleklátó segített keresni a verőcei hajótragédia áldozatait, köztük Daniellát

2022018_Kiss_Kato_MG_Ripost 00024_
Ripost/MG - Markovics Gábor
Kiss Kató hajótragédia holttest gyász
Előkerült a verőcei hajótragédia utolsó áldozatának, Daniellának a holtteste is. Kiss Kató léleklátó, aki a keresőhajón tartózkodott mindvégig érezte a lány lelkének közelségét.

Hétfőn, kilenc nappal a verőcei hajótragédia után előkerült az utolsó áldozat, a 18 éves Daniella teste is. A keresésében neves léleklátó is segített, aki azt állította érzi az áldozatok lelkének közelségét, köztük Danielláét is.  

Kiss Kató
Kiss Kató léleklátó segített megkeresni Daniellát
Forrás: Bors

A Bors munkatársa és Daniella legjobb barátnője, Szilvi is ott volt vasárnap a keresőhajón, de velük tartott Kiss Kató léleklátó is. Kiss Kató Vácon él, alig néhány kilométerre Verőcétől, ahol május 18-án este bekövetkezett a végzetes hajóbaleset. Azt állította, a tragédia napjától folyamatosan közvetít a gyászoló családtagok és a fiatalok lelke között, miközben kétszer is hajóra szállt, hogy a vízen próbálja megtalálni a 18 éves Daniella testét. "Daniella pedig folyamatosan azt közvetíti felém, hogy a teste sokkal közelebb van, mint ahogyan azt bárki gondolná" - mondta Kiss Kató. 

 "Azon az útvonalon megyünk, amit ő sugall nekem” – nyilatkozta a Ripostnak Kiss Kató, majd ígéretet tett arra, hogy egészen addig nem hagy fel a fiatal lány keresésével, amíg elő nem kerül. "Sokadik napja ez a keresésnek… Nem hagynak nyugodni a lelkek, ezért én is részt veszek az áldozatok keresésében, illetve a háttérből próbálok segíteni az ő lelküknek. Több olyan szülő is van, akikkel napi szinten tartom a kapcsolatot. Feltett szándékom, hogy teljesen belevetem magam a keresésbe. Segítséget kértem barátoktól, akik most itt vannak velem, így sikerült vízre szállnunk. Nagyon erős gyomorremegést érzek…" - tette hozzá. 

Május 18-án éjjel a Dunán Verőcénél egy kishajó ütközött egy szállodahajóval. A kishajón nyolc ember tartózkodott: egynek sikerült sérülten partra jutnia, nem sokkal később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestre bukkantak a Megyeri hídnál. Múlt szerdán találták meg a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestét Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestére bukkantak. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg a katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken, majd Szigetújfalu közelében bukkantak a hajóbaleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestére. Kedden előkerült a nyolcadik utas, Daniella holtteste is. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.