Avicii haláláról szívszorító részletek láttak napvilágot

dokumentumfilm öngyilkos gyógyszerfüggő öngyilkosság Avicii
Jesse Waits, a zenész barátja az Avicii: I'm Tim című dokumentumfilmben nyilatkozott. Elmondta, hogyan jött rá, hogy Avicii nem csupán alkoholfüggő.

Avicii: I'm Tim címmel készült dokumentumfilm a zenész életéről, amely június 9-én debütált a Tribeca Filmfesztiválon. Avicii barátai és családtagjai, kollégái is szerepet kaptak a filmben, hogy megosszák gondolataikat az előadóról. 

Avicii
Avicii életéről dokumentumfilm készül
Forrás: Redferns/Avicii

Közeli barátja, Jesse Waits a forgatáson felidézte a pillanatot, amikor rájött, hogy Avicii - aki 28 évesen lett öngyilkos - fájdalomcsillapító-függő.

"Olyan családból származom, ahol sokan drogoztak, így pontosan tudom, milyen az, amikor valaki opiát hatóanyagú fájdalomcsillapítót szed. Megváltozik a szemük, kitágul a pupillájuk. Ezt láttam Timen is. Egy vacsora közben eltűnt, aztán visszatért, más volt a tekintete, a viselkedése: olyan volt, mint egy zombi" - mesélte, és elmondta az alkohol és a fájdalomcsillapítók használatától a zenész súlyos szorongással küzdött.

 

"Bár az volt a célja, hogy megszabaduljon a szorongástól, csak még súlyosabb szorongást generált. Ezek a tabletták megváltoztatják, hogyan viselkedsz és hogyan érzed magad. Úgy ébredsz fel, mint egy sz* r, és kell egy másik tabletta, hogy jobban érezd magad" - taglalta. 

Avicii a halála előtt a rehabot is megjárta, arról így írt


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.