Sven-Goran Eriksson David Beckham haldoklik edző futballista
Bjorkeforsi farmján látogatta meg Sven-Goran Erikssont a futballista. David Beckham bearanyozta a súlyos beteg edző napját.

David Beckham egykori edzője, Sven-Goran Eriksson társaságában töltött egy napot nemrégiben. Az edzőt David a bjorkeforsi farmján látogatta meg. Eriksson januárban jelentette be, hogy rákkal küzd és az orvosok szerint fél éve lehet hátra. 

Sven-Goran Eriksson és David Beckham 2006-ban
Sven-Goran Eriksson és David Beckham 2006-ban 
Forrás: Northfoto

A 76 éves Eriksson rádióinterjúban mondta el, mennyire meghatódott David - akinek életéről dokumentumfilm is készült - látogatásától, aki hat liter 1948-as évjáratú (abban az évben született az edző is) datolyaborral lepte meg. Egy 1982-es palack bort is vitt neki, ugyanis az az év hatalmas siker volt Erikssonnak: csapata, az IFK Göteborgot UEFA Kupát nyert. 

"David előreküldött egy szakácsot, aki jávorszarvashúból, krumpliból és heringből készített ételeket, majd ő is megérkezett. A fő téma persze a foci volt" - nyilatkozta a beteg edző, aki az év elején jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákja van. A diagnózis azt követően született meg, hogy egy 5 km-es futás után hirtelen összeesett. 

"Addig kell küzdenem, ameddig csak lehet" - nyilatkozta akkor a svéd legenda, aki bízik benne, hogy a prognózissal ellentétben tovább élhet. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.