Forgóajtóba szorult a plus size modell a reptéren: senki nem sietett a segítségére

Blurred,Office,Background,,Modern,Business,Hall,With,Light,Reflectons,On
Shutterstock - wallwee
reptér TikTok plus size modell
Jae’lynn Chaney a chicagói O’Hare repülőtéren került kellemetlen helyzetbe: a plus size modell beszorult egy forgóajtóba. TikTok-videójában mesélt arról, hogy a reptéri dolgozók közül senki sem sietett neki segíteni.

Megdöbbentő esetről számolt be a TikTokon egy 27 éves plus size modell, aki a chicagói O’Hare repülőtéren beszorult egy forgóajtóba, és a reptéri személyzet alig akart neki segíteni.

plus size modell
Forgóajtóba szorult egy plus size modell a chicagói reptéren
Forrás: Shutterstock

A plus size modell általában nem használ kerekesszéket

Jae’lynn Chaney videójában kifejtette, hogy általában nem szokott a reptereken kerekesszékeket használni, de a chicagói O’Hare repülőtér az ország egyik legforgalmasabb reptere, így úgy döntött, hogy igénybe veszi ezt a szolgáltatást, hogy könnyebben eljuthasson a poggyászkiadóhoz. Út közben egy forgóajtón is át kellett mennie, ahol meg is nyomta a gombot, amely a mozgássérültek számára lelassítja az ajtót, de amint beléptek, beragadtak. A plus size modell nem bírja a bezártságot, bepánikolt, és jelzett a személyzetnek, hogy segítsenek, de állítása szerint csak bámulták őt, de nem mentek oda.  felvételen nem látható ezzel kapcsolatos bizonyíték. A fiatal lány története megosztotta a kommentelőket, sokan támadták a lányt amiatt, hogy miért használ kerekesszéket, ha nem mozgássérült.  Akadtak azonban olyanok is, akik felháborítónak találták, hogy a személyzet nem ment rögtön segíteni.

@jaebaeofficial Trapped and Ignored: My Dehumanizing Experience as a Plus Size Disabled Traveler at Chicago O'Hare Airport Highlights the Urgent Need for Better Accessibility and Support 💔⁣ •⁣ •⁣ •⁣ #PlusSizeTravel #BodyEqualityInTravel #PlusSizeTravelBlogger #FatDisabledWorthy #FatAndDisabled #PlusSizeTravelStruggles #PlusSize #FlyingWhileFat #TravelingWhileFst #Fyp ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

Unod a reptéri sorban állást? Egy egyszerű trükkel könnyedén lerövidítheted

A reptéri sorban állás az utazás egyik legfárasztóbb és legidegtépőbb része. Azonban létezik egy trükk, amelynek segítségével könnyedén lerövidíthetjük a várakozással töltött időt. Csupán egy egyszerű, de annál hasznosabb pszichológiai trükköt kell alkalmaznunk, amelynek a lényege az, hogy megfigyeljünk, hogy a check-in kapuk után a legtöbb ember milyen irányba fordul. Tapasztalatok szerint a legtöbb ember jobb oldali irányba veszi az útját, tehát a legtöbben a jobb oldali kapuk felé mennek. Ennek hátterében az állhat, hogy a legtöbb ember jobbkezes. 

 


 


 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.