Russell Crowe soha nem volt még ennyire félelmetes: legújabb filmjében Hermann Göring bőrébe bújik

The Press Room of the Sanremo Music Festival 2024
Mondadori Portfolio via Getty Im/The Press Room of the Sanremo Music Festival 2024 - Mondadori Portfolio
Russel Crowe Rami Malek Nürnberg
Megérkeztek az első képkockák a Magyarországon forgott Nürnberg című filmről, melynek főszereplői Russell Crowe és Rami Malek. Crowe játszott már korábban rosszfiút, de ebben a filmben a német légierő egykori parancsnokaként félelmetesebb, mint valaha.

A Nürnberg című dráma a második világháború utáni nürnbergi per történetét dolgozza fel, amely során a náci vezetőket bíróság elé állították háborús bűnök, emberiesség elleni bűncselekmények és népirtás vádjával. Ezek a tárgyalások az igazságszolgáltatás történetének egyik legjelentősebb eseményei közé tartoznak, mivel először állították bíróság elé a világ vezetőit ilyen súlyos vádakkal. A film két húzóneve Russell Crowe és Rami Malek.

Russell Crowe
Russell Crowe félelmetes karakter bőrébe bújik legújabb filmjében
Forrás: Daniele Venturelli/Getty Images

Russell Crowe, mint Hermann Göring

A nürnpergi pert feldolgozó drámában Russell Crowe bújik Hermann Göring bőrébe, aki a német légierő egykori parancsnoka, a Harmadik Birodalom második embere volt. A kiszivárgott felvételek bizonyítják, hogy a színész átalakulása fizikailag és mentálisan is kifogástalanul sikerült. A képeket látva a Gladiátor sztárjának ez a mozi egy hatalmas kitörési lehetőség az elmúlt évek felejthető szerepei után. Crowe mellett  a film másik húzóneve Rami Malek, aki Douglas M. Kelley katonai pszichiátert alakítja. Őt a nürnbergi pert megelőzően azzal bízták meg, hogy kiderítse, egyáltalán bíróság elé vihető-e Göring és a náci vezetés többi tagja. A két Oscar-díjas színész garantált sikert jelenthet, bízzunk benne, hogy meg is hozza majd a várva várt eredményeket a film.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.