Shakira még nem állt talpra: szívében nincs hely egy újabb férfinak

szakítás Shakira Lewis Hamilton Gerard Piqué Tom Cruise
Bár szereti a férfiakat, egyelőre nem vágyik romantikus kapcsolatra. Shakira túl nagyot csalódott ahhoz, hogy átadja magát egy új szerelemnek.

Bár a 47 éves énekesnőt a Gerard Piquével való szakítása óta Tom Cruise-zal, Lewis Hamiltonnal, majd Lucien Laviscounttal is hírbe hozták, ő azt állítja, nem randevúzik. Shakira szereti a férfiakat, de egyelőre nem nyitott egy új kapcsolatra. 

Shakira
Shakira szereti a férfiakat, de most egynek sincs helye az életében
Forrás: AFP

Shakira nem nyitott egy új kapcsolatra

"Nem gondolok most a szerelemre, nincs hely az életemben egy férfinak. Nem arról van szó, hogy nem szeretem őket, nagyon is, és ez probléma..." - nyilatkozta a 47 éves énekesnő a Rolling Stone-nak adott interjújában.

Több férfival is hírbe hozták

Shakirát tavaly májusban látták együtt Barcelonában a Forma-1-es versenyzővel, Lewisszal, később Tom Cruise-zal kapták lencsevégre, de ő mindkét alkalommal azt mondta, nem romantikus találozójuk volt. Néhány hónapja azt beszélték,  Lucien Laviscount az új párja, ám Shakira barátai már akkor sem hittek a kapcsolatukban: úgy vélték, a férfi csak a hírnév miatt udvarol az énekesnőnek. 

Padlóra tette a szakítás az énekesnőt

Shakira 2023 elején őszintén vallott a Gerard Piquével való szakításáról, és arról, hogyan hullott szét körülötte a világ, amikor kiderült: párja hűtlen volt hozzá. "Bevallom, érzelmileg mindig is a férfiaktól függtem. Szerelmes voltam a szerelembe. (...) Mára úgy érzem, elég vagyok magamnak. Magamra vagyok utalva, és van két gyermekem is, akik tőlem függenek, ezért erősebbnek kell lennem egy oroszlánnál is"  - nyilatkozta az énekesnő. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.