görögország hőség tragédia Szaloniki
Újabb áldozatokat szedett a kánikula. Görögországban két magyar turista is meghalt, de a meleg miatt történhetett tragédia a brit tévéssel, Dr. Michael Mosleyval is.

Tragédia történt Görögországban, meghalt két magyar turista a turistaparadicsomban: egyikük Nei Porin, másikuk Szalonikiben. Egy 59 éves nő holttestét egy gyerek találta meg szerdán, csütörtökön pedig egy középkorú férfira bukkantak a vízben, valószínűleg rosszul lett, az életét a mentők sem tudták megmenteni.

Tragédia a görög tengerparton: két magyar turista is meghalt
Tragédia a görög tengerparton: két magyar turista is meghalt
Forrás: TV2 Tények

Egy szemtanú elmondta, hogy a férfit a mentők két órán át próbálták újraéleszteni Szalonikin, sokan körülállták őket, nézték, mi történik. A Nei Porin meghalt nő lánya így nyilatkozott: "anya tudott úszni és szívbetegsége sem volt", így nem tudni, miért kellett meghalnia. Az elmúlt hetekben több tragédia is történt a forróság miatt Görögországban, ahol hetek óta kánikula tombol. Köztük van a brit tévés, Dr. Michael Mosley is, akit napokig kerestek.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.