Senki ne próbálja megtalálni a vérfertőző Whittaker családot - figyelmeztet a youtuber

youtube -
vérfertőzés dokumentumfilm védelem Whittakerék
Több dokumentumfilm is készült már a híres belterjes család, Whittakerék életéről, akik borzasztó körülmények között élnek a nyugat-virginiai Odd városkájában. A felvételek tanúsága szerint morgással kommunikálnak és különféle betegségek gyötrik őket. A youtuber, aki néhány éve dokumentálja a bizarr család életét, figyelmeztet mindenkit: senki ne próbálja felkutatni őket.

Mark Laita youtuber több éve dokumentálja a Whittaker család mindennapjait, akik borzasztó körülmények között élnek, a fürdőjükben nincs zuhanyfej, a kádban van egy gyanús folyadékkal megtöltött vödör, mindenhol áll a szemét, és legyek jönnek ki a fagyasztóból. A frucsaságok ellenére a családot védelmezik a szomszédok, akik senkit nem engednek a közelükbe.

Whittaker család
Whittaker család
Forrás: youtube

 

Jobb, ha senki nem akar a Whittaker család nyomára bukkanni

A legutóbbi felvételt a családról Mark Laita a Soft White Underbelly című sorozata részeként készítette el és élelmiszert, mint például pizzát is vittek a nyomorban élő családhoz. A nézők a sokkoló felvételt látva aggódnak értük, különösen az egyikükért, Rayért, akit ízületi fájdalmak gyötörnek, sántít, de nem tudja elmondani, mi a probléma. A youtubernek kezdetben meggyűlt a baja a szomszédokkal, akik nem akarták őt a család közelébe engedni, de végül a kitartásának meglett az eredménye. A szomszédok attól tartottak, hogy a családot kihasználják és kizsákmányolják, mivel tisztában voltak azzal, hogy finoman szólva furcsák, például csak morogva tudnak kommunikálni.

Videóiban Laita mindenkit arra figyelmeztetett, hogy ne próbálják megtalálni a családot. Szinte valószínűtlen, hogy bárki, aki a közelükbe férkőzik, barátságos és meleg fogadtatásban részesül.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.