Hatalmas fogás: elképesztő méretű busa lepte meg a debreceni horgászokat

Látóképi-tározó Facebook oldal -
horgászat horgász ponty
Egy 26 kg busa is horogra akadt. Képeken a hatalmas fogás és a büszke horgászok.

 A természet mindig tartogat számukra meglepetéseket, és a horgászatban is bármikor bármi megtörténhet. A debreceni horgászok sem gondolták előre, hogy ilyen nem mindennapi élményben lesz részük és egy ilyen hatalmas fogás akad a horgukra. Ez pedig nemcsak őket, hanem a horgászközösséget is megdöbbentette.

hatalmas fogás
A hatalmas fogás mellett a horgászok több, mint tíz db halat fogtak fejenként. Forrás: Látóképi-tározó Facebook oldal

A hatalmas fogás, amikor egy gigantikus busa került a reflektorfénybe

Valószínűleg Nagy Balázsnak és Boda Balázsnak élete egyik legemlékezetesebb horgászatában volt része július elején. A pontyhorgászok a hortobágyi ágban horgásztak, amikor egy ritka és váratlan esemény történt, egy óriási hal akadt a horgukra. Mindenkit megdöbbentett, hiszen a busa, amelyet sikerült kifogniuk, 26 kilogrammot nyomott, ami ritkaságnak számít ezen a vidéken. A hal mérete és súlya messze felülmúlta az átlagos fogásokat, bár a nap folyamán kifogott halak átlag súlya meghaladta a 10 kg-ot.

Az ilyen különleges fogások ritkák, és mindig felkeltik a horgászközösség figyelmét, hiszen minden horgász álma, hogy hasonló élményben legyen része. A horgászok képeken örökítették meg az emlékezetes pillanatokat, és valószínűleg már most várják a következő nagy fogást.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.