Kate Beckinsale csodálatos bikinialakot villantott - FOTÓ

Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
izmos Kate Beckinsale Bikini
A színésznő bikiniben mutatta meg alakját, ami miatt sok támadást kapott. Kate Beckinsale már többször visszaszólt a bántó kommentekre.

Kate Beckinsale 50 évesen mutatta meg csodálatos bikinialakját. A színésznő büszke alakjára, ami miatt sok támadást kap. 

Kate Beckinsale bikinialakját mutatta meg
Kate Beckinsale bikinialakját mutatta meg
Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain

Kate Beckinsale bikiniben mutatta meg alakját

Kate Beckinsale felhívta magára a figyelmet, amikor Instagram-oldalán egy igazán fülledt fotót tett közzé, megmutatva kifogástalan stílusát és irigylésre méltó alakját. Az 50 éves sztár egy elegáns fehér bikiniben tündökölt, amihez egy elbűvölő rózsaszín szőrmekabátot párosított, és megvillantotta a hasizmait is. A színésznő büszke az alakjára, ami miatt sok bántást kapott.

Kate Beckinsale bikiniben
Kate Beckinsale bikiniben
Forrás: Instagram/Kate Beckinsale 

Az elmúlt évben több egészségügyi problémával is szembe kellett néznie, többek között heteket töltött kórházban, ami a látványos fogyásához vezetett. A rajongók, akik aggódtak a jólétéért, folyamatosan kommentálták alakját, egyesek szerint "túl soványnak" tűnt. Az egyik követő megkérdezte, hová tűnt a "feneke", és azt javasolta, hogy csináljon néhány guggolást... 

Kate őszintén válaszolt, és elmondta, hogy mostohaapja sokkoló halála, édesanyja 4. stádiumú rákja és egy hathetes kórházi tartózkodás mind hozzájárultak ahhoz, hogy megváltozott. "Rengeteget fogytam a stressztől és a gyásztól.... Elég gyorsan, aztán hat hétig kórházban voltam, mert a gyász lyukat égetett a nyelőcsövembe, ami miatt rengeteg vért hánytam, és nagyon nehezen tudtam enni" - mondta Kate. A színésznő mostohaapja, Roy Battersby januárban hunyt el, miután súlyos agyvérzést kapott, miközben rákos megbetegedéssel is küzdött. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.