Mágikus szuvenírek: Bajt is okozhatnak – A boszorkány segít, hogyan válasszunk!

Mágikus szuvenír
Shutterstock - ScottYellox
mágikus boszorkány nyaralás szuvenír
A külföldi utazásunkról elhoznánk egy szép emléktárgyat? Iszet boszorkány segít: Mágikus szuvenírek? Válasszuk a legmegfelelőbbet!

Arra figyelmeztetett Iszet boszorkány, főpapnő és mágus, hogy a mágikus szuvenírek akár bajt is hozhatnak az egész életünkre, ha nem vagyunk elég körültekintőek. Mire kell figyelnünk? Lássuk!

Mágikus szuvenírek
Mágikus szuvenírek
Forrás: Shutterstock/

Mágikus szuvenírek – A boszorkány válaszol

– Természetes, hogy egy nyaralásból hazatérve nemcsak a feltöltő emlékeket hozzuk magunkkal, hanem apró tárgyakat is pakolunk a bőröndünkbe, amelyek eszünkbe juttatják majd a kellemes élményeket. Nagyon hasznos, ha ezeket a holmikat már eleve úgy vásároljuk meg, hogy tisztában vagyunk a jelentésükkel. A felfokozott mindennapokban szükség van olyan holmikra, amik segítik megteremteni a harmóniát energetikailag, és ami révén a fizikai világunkban is érzékelhetővé válnak. Persze nem elég csak megvenni és letenni őket egy polcra porosodni. Minden olyan tárgyat, amit mágikus célból vásárolunk meg, fontos, hogy mindig szem előtt tartsuk, és tudatosítsuk a jelentésüket a mindennapokban, hogy miért is van az otthonunkban, mert ezáltal indítjuk el a vonzás törvényét. 

Ezeket a tárgyakat ne ajándékozzuk tovább, mert akkor azzal tovább adjuk azt az energiát is, amilyen célból megvettük magunknak a mágikus szuvenírünket - mondja Iszet.

Mit válasszunk?

  • Mandarin kacsa: Mivel ez a kacsa párban él és nagyon hűséges a párjához, éppen ezért a szerelem területén segít. Az egyedülállóknak segít megtalálni a szerelemben a számukra legideálisabb társat. A párkapcsolatban élőknek segít a harmónia és a békesség megtartásában. A házasságban élőknél jó, ha a házassági okirat mellé tesszük, ezzel is erősítjük az összetartozást két ember között. A mandarin kacsát mindig tartsuk meg még akkor is, ha már úgy gondoljuk, hogy minden rendben és boldogok vagyunk a kapcsolatunkban, mert ha nem őrizzük meg, akkor a kapcsolat területén szétszakadást okozhatunk.
  • Elefánt: Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb szuvenír, hiszen számtalan jelentése van: a siker, erő és a bölcsesség szimbóluma. Ha elefánt szuvenírt vásárolunk, akkor arra kell figyelni, hogy felfelé vagy lefelé áll-e az ormánya. A felfelé álló ormány elsősorban a karrier és a szerencse területén segít, mivel erőteljesebb energiát vonz. Míg a lefelé mutató a nyugodtabb energiákat vonzza, így az akadályok legyőzésében segít, akár még párkapcsolat területén is, így nyugalmat biztosít a család számára. 
    Az elefánt párok erősítik a szerelmet és a hűséget. Helyezzük egymás mellé a párt, így egymást támogatják a közös cél elérésében. Ha egy bébi és egy felnőtt elefántot teszünk egymás mellé, akkor a gyermek szülő kapcsolatát és kötődését segíti.
  • Buddha: Ebből a szoborból is számtalan féle van, amit be tudunk szerezni. Persze attól függ, hogy milyen területen szeretnénk, ha segítene az energiánkban. Elsősorban a szerencse, belső béke és a motiváció területén hatásos. A legtöbben a pocakos, nevető verziót ismerik, ami a szerencsét, elégedettséget és a bőséget jelképezi.
  • Fatima keze: megvéd a gonosztól és a negatív energiáktól, ha magunkon viseljük. Amennyiben az otthonunkban helyezzük el, akkor az ott lakóknak biztosít védelmet a gonoszsággal és ártó energiákkal szemben.
  • Delfin pár: Szerelem bevonzásában vagy már meglévő kapcsolat megerősítésében segít. De az életörömöt, barátságot és a harmóniát is erősíti.
  • Hattyú: a nőiességet, bájt, ártatlanságot és a kecsességet szimbolizálja.
  • Malachit: Szerencse, harmónia és szexualitás területén is nagyon jótékony hatással van a viselőjére. Ezt az ásványt karkötőként vagy akár marokkőként is tarthatjuk magunknál. Már az ókori egyiptomiak szerint is szerencsét és harmóniát hoz annak, aki ebből készült ékszert visel. Az ásványt célszerű viselés előtt megtisztítani sós vizes átmosással, és akár 2-3 havonta célszerű ezt megismételni az esetleges negatív energiáktól.

Akár itthon is
Ezeket a szuveníreket nemcsak a nyaralásunk alkalmával szerezhetjük be, hanem idehaza is, amiket feltölthetünk a telihold energiájával. Így ugyanazt a hatást érhetjük el, mintha csak a vakáció alatt vásároltuk volna.

 Kalandozzunk együtt az egzotikus szigetek világába! Íme egy kis kedvcsináló a nyaraláshoz:


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.