Medve támadt egy nőre, miután szelfit akart vele készíteni

szelfi medve támadás
Sokan bármit megtennének egy jó szelfiért: így volt vele az a fiatal nő is, akit medve támadott meg, miután közös fotót akart vele készíteni.

Romániában történt az eset, ami teljesen felháborította az internetezőket. Egy fiatal nő az autójában ülve vette észre az út mellett sétáló medvét és úgy gondolta, ez egy kihagyhatatlan alkalom arra, hogy közös képet készítsen az állattal. A medve nem így gondolta.

medve
Medve támadt egy nőre, miután az szelfit akart vele készíteni
Forrás: Shutterstock

Medve támadott egy nőre, miután szelfit akart vele készíteni

Természetesen a hajmeresztő látvány nem maradt szemtanúk nélkül: többen filmezték - biztonságos távolságból, az autóból - a nőt, vajon sikerül-e neki a közös kép. Amikor  a helyzet veszélyessé vált a nő azonal viszafutott a kocsijához. A medve pedig szerencsére nem ment utána, csak a tekintetével jelezte, hogy jobban teszi, ha még egyszer nem próbálkozik be nála. A felvételek bejárták a világhálót és a legtöbbet butának nevezték a nőt, aki képes volt az életét kockáztatni egy fotó kedvéért. Az eredeti videót azóta törölték a TikTokról.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.