Meghan Markle magángéppel repked, és nagyhatalmú nőkkel találkozgat

luxusélet magángép Meghan Markle üzlet
A 42 éves sussexi hercegné pénteken nagyhatalmú nők társaságához csatlakozott, amikor Hamptonsba repült egy csúcstalálkozóra. Meghan Markle részt vett a G9 Ventures nyári rendezvényén, amelynek házigazdája Amy Griffin sikeres bróker és milliárdos férje.

Úgy tudni, Meghan Markle a kaliforniai Santa Barbarából magángéppel repült Hamptonsba az egyik közeli barátnőjével, a sminkguru Victoria Jacksonnal. Sajtóértesülések szerint Harry herceg felesége tippeket fog gyűjteni ahhoz, hogy az új - még el nem indított - életmódmárkáját, az American Riviera Orchardot sikeressé tegye. Az évente megrendezett eseményt a bróker Griffin és milliárdos befektető férje a közös otthonukban tartják. Az eseményre várt vendégek között ott volt Markle másik kebelbarátnője, Misha Nonoo divattervező is. A G9 Ventures csúcstalálkozójá rendszeresen vesznek részt olyan hírességek mint Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon, akik a hírek szerint idén is tiszteletüket tették.

Meghan Markle, Harry
Meghan Markle kapcsolatépítéssel akarja felfuttatni a cégét
Forrás: AFP

Griffin és férje a résztvevők induló vállalkozásának irányításában segítenek. Olyan márkák köszönhetik a sikerüket Griffinéknek, mint Gwyneth paltrow Goopja, vagy Athletic Greens étrendkiegészítők és a Bumble társkereső.

Meghan Markle, akinek volt egy életmódblogja, mielőtt hozzáment volna Harryhez a csúcstalálkozóra kétségtelenül kapcsolatépítés és üzleti tippek miatt utazott.

Meghan egyébként nemrég fejezte be új életmódműsorának forgatását, amiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a Netflixen fut majd. A sugárzás időpontjáról egyelőre semmi hír. Sajtóértesülések szerint a kétgyermekes anyuka Martha Stewart nyomdokaiba szeretne lépni, követőinek étkezési- és életmódtanácsokat adna.

Meghan Markle újabb bombát dob a királyi családra

Miközben Harry herceg inkább közeledne, és apja, III. Károly király is szeretne szorosabb viszonyt kialakítani Lilibet hercegnővel és Archie herceggel, Meghan Markle inkább mélyítené a szakadékot. Hatalmas bombát készül dobni a királyi családra, méghozzá saját memoárjával. Állítólag a könyv írása már folyamatban van, eközben pedig az életéről szóló dokumentumfilm munkálatait felfüggesztették. Egy német tévécsatornán készültek leadni a filmet, de a forgatások rejtélyes módon megakadtak. Állítólag azért, hogy legyen idő további kutatásokra. A sussexi hercegné csapata a hírek szerint "aggódik" amiatt, hogy részletek szivárognak ki, egy forrás pedig elárulta, hogy a készítők "meg akarnak győződni arról, hogy minden, Meghan Markle-ről felhasznált információ helyes". 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.