Nicolas Cage fiát, Westont letartóztatták: megtámadta az anyját

börtön Nicholas Cage verekedés
Azt mondják, apjától örökölte Weston az erőszakos természetét. Nicolas Cage fiát édesanyja megverésével vádolják.

Őrizetbe vették Weston Cage-t, mert állítólag megtámadta anyját , Christina Fultont. Mivel apja, Nicolas Cage letette érte az 150 000 dolláros óvadékot, kiengedék. 

Weston és Nicolas Cage
Weston Cage és apja, Nicolas Cage
Forrás: Getty Images

Nicolas Cage fia megverhette az anyját

Nicolas Cage fiát, Westont szerda reggel 7 órakor letartóztatták halálos fegyverrel elkövetett támadás miatt: a férfi, miután elfogatóparancsot adtak ki ellene, maga jelentkezett a rendőrségen ügyvédje társaságában. Úgy tudjuk, az ügyészek Westont nemrégiben halálos fegyverrel elkövetett támadással vádolták, és elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Még májusban történt az incidens

A TMZ úgy tudja, letartóztatása az édesanyjával történt májusi incidenshez kapcsolódik. Christinát Los Angelesben látták súlyos zúzódásokkal az arcán, miután állítólag tettelegességig fajult a veszekedése Westonnal. Állítólag vitatkozni kezdtek, ez pedig dulakodásba torkollott. Mentőt is küldtek a nő lakásához, de kórházba végül senkit nem szállítottak. A rendőrség bűncselekményként vizsgálta az esetet: akkor Weston elmenekült a helyszínről. Sajtóértesülések szerint Christina akkor azért találkozott fiával, akivel viharos volt a kapcsolata, mert Weston éppen egy érzelmi krízisen ment át, meg akarta vigasztalni. Az anya akkor cáfolta, hogy veszekedtek volna, és kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét.

Nicolas Cage maga se gondolta volna, hogy így alakul majd a magánélete. A színész a minap kendőzetlenül beszélt az apaságról és három gyerekével való kapcsolatáról, akik három különböző anyától születtek. Az Oscar-díjas színész legidősebb fia Weston Christina Fulton színésznővel közös gyereke. Középső fia Kal-El, aki Alice Kimtől, Cage második feleségétől született. Legifjabb gyereke August anyja pedig Riko Shibata, aki Nicolas Cage jelenlegi felesége. "Eredetileg nem ezt gondoltam, hogy ez fog történni, amikor szerelmes lettem vagy megházasodtam - hogy három gyerekem lesz három anyukától -, de így alakult" - fogalmazta meg Cage egy nemrégiben adott interjújában. Szerinte mindhárom gyerek más karakter, így más fajta figyelmet is igényelnek a híres apjuktól.

Vannak, akik azt állítják, Weston Cage magatartászavarai onnan erednek, hogy erőszakos, állandóan csak a munkának és a nőknek élő apja mellett nem volt könnyű gyermekkora. Ráadásul, ahogy őt, úgy a színészt is vádolták már családon belüli erőszakkal, bántalmazta a feleségét, de a rendbontás sem áll távol tőle. Pár éve nyilvánosságra került egy felvétel, amin egy étterem bárjában totál részegen balhézik: színész ordibálni és kötelekedni kezdett a többi vendéggel, amiért kidobták. 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.