Oroszlánkirály a Margitszigeten– Felcsendülnek az ikonikus dallamok a zenélő szökőkútnál

Margitsziget zenélő szökőkút
Schutterstock - ZGPhotography
margitsziget disney szökőkút
A Margiszigeti Zenélő Szökőkút idén a Disney mesék világába repít minden látogatót.

Kicsit és nagyok egyaránt dúdolják a legismertebb Disney mesék kedvelt filmslágereit. Oroszlánkirály, Jégvarázs, Dzsungel könyve, Encanto mind-mind belopták magukat a szívünkbe. Ezúttal pedig festői környezetben, séta közben is andaloghatunk kedvenc dallamainkra.

The Lion King Moviestills
Forrás: NORTHFOTO

A Margitszigeti Zenélő Szökőkút ugyanis július 19-től augusztus 24-ig esténként Disney tematikájú szökőkút-show-t rendez az arra látogatóknak.

A 2023-ban Varsóban bemutatott szökőkút-élményműsorunk sikerét követően izgatottan mutatjuk be a magyar közönségnek a „Disney: Történetek nyara” c. vízi show-t, melyhez hasonlóra még nem volt példa hazánkban. A látványosság a közönség legszélesebb rétegeihez szól, fényekkel, kivetített rajzfilm részletekkel és vízsugarakkal felelevenítve a Walt Disney Animation Studios és a Pixar legnagyszerűbb történeteit. A műsor fontos elemét képezik a magyar nyelven elhangzó ikonikus Disney-dalok, melyekkel a különböző nemzedékeket szeretnénk összekötni. Az idén 30 éves "Az oroszlánkirály” című rajzfilmről a "Hakuna Matata" és az "Érzed már a szív szavát" c. dalokkal emlékezünk meg. A bemutatót követően a Marvel Studio és a Star Wars filmzenéit élvezhetik a Margitszigetre kilátogatók 

- mondta el Molnár András, a The Walt Disney Hungary igazgatója.

Hangolódásképpen idézzük fel az Oroszlánkirály egyik legismertebb filmslágerét és az animációs film egyik kedvelt részletét:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.