Simone Biles a titkos fegyvereire támaszkodik, hogy ismét olimpiai aranyat szerezzen Párizsban

Olimpia 2024 Simone Biles Párizs tornász
A tornászok nagyasszonya mindent elkövet, hogy elkerülje a tokiói rémálmot, és megőrizze hidegvérét az idei párizsi játékokon. Simone Biles heti rendszerességgel terápiás foglalkozásokra jár.

A 27 éves Simone Biles azt mondja, a tanácsadás segít neki abban, hogy elég magabiztosnak érezze magát ahhoz, hogy versenyezzen Franciaországban. Az aprócska sportló azt állítja, ez az egyik legfontosabb része az edzésprogramjának.

Simone Biles
Simone Biles a titkos fegyvereire támaszkodik Párizsban
Forrás: AFP

A négyszeres olimpiai aranyérmes Biles sokkolta a világot, amikor 2021-ben Japánban visszalépett a versenyzéstől mentális okokra hivatkozva. Így fogalmazott akkor: „Egyszerűen szívás, amikor az ember a saját fejével harcol." A tornásznőt lelkileg nagyon megviselte, hogy a tokiói olimpiát megelőzően a hírek az őt és a csapattársait szexuálisan zaklató Larry Nassarról szóltak. Biles nem sokkal később azt is bejelentette, hogy visszavonul, két évvel később azonban úgy döntött, mégis visszatér, és a párizsi olimpián is ott akar lenni. Nos, ez sikerült is neki, amerikai válogatót magabiztosan nyerte. 1952 óta nem volt olyan idős amerikai női tornász, az olimpián, mint a 27 éves Biles, ő ennek ellenére újabb rekordokat akar felállítani, és aranyérmekkel akar hazaértni. Ebben pedig a titkos fegyverei lesznek segítségére Párizsban.

Egy, az ünnepelt sportolóhoz közel álló bennfentes a Life & Style magazinnak így nyilatkozott: „Simone-nak nagyon fontos a mentális egészsége, és újra aranyérmes akar lenni. A terápia és a férje Simone titkos fegyverei, velük akar újra a legjobb lenni."

Mindig egymásnak drukkolunk - a pályán és azon kívül is" - mondta korábban Biles.

Simone Biles legnagyobb támogatója a férje

Biles azt mondja, a legnagyobb érzelmi támogatást a férjétől kapja - a 29 éves Jonathan Owenshez 15 hónapja ment hozzá. Biles egyik posztjából úgy tűnik, a férfi nem kísérte el a tornásznőt Párizsba, otthonról  drukkol feleségének. Simone Biles férje a napokban ünnepelte születésnapját, Biles pedig így köszöntötte őt:

Boldog, boldog születésnapot a férjemnek, a legjobb barátomnak, a bizalmasomnak és bulibarátomnak! ❤️ Köszönöm, hogy a viharomban a nyugalom szigete vagy! Teljes szívemből szeretlek, és alig várom, hogy lássam, mit hoz ez az év! Csináljuk nagyban, bébi! 💋😘✨ Bárcsak ott lehetnék, hogy ünnepeljünk, de hamarosan találkozunk!!!!


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.