Eddig tartott a lehűlés: visszatér a kánikula, kiadták a riasztást

Orange,Sky,With,Sun,And,Clouds,During,Hot,Summer,Weather
Shutterstock - New Africa
kánikula Riasztás időjárás
Pusztán egy napig élvezhettük a lehűlést, mától fokozatosan melegszik a hőmérséklet. Hétvégére pedig visszatér a kánikula, az egész ország területére kiadták a riasztást.

A mai nap folyamán még kellemes időjárásra számíthatunk, aztán holnaptól fokozatosan melegszik az idő, hétvégére pedig visszatér a kánikula. Még a hőségriasztást is kiadta a Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nzrt.

kánikula
Hétvégére visszatér a kánikula
Forrás: Shutterstock

Hétvégére visszatér a kánikula

Csütörtökön napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Esetleg keleten fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél keleten még erős lesz. 27 és 31 fok között alakul a hőmérséklet. Pénteken derült, vagy fátyolfelhős időnk lesz, a csapadék kizárt. Visszatér a kánikula: délután 30-35 fok lesz. Hétvégén sok napsütésre, száraz nyári időre van kilátás. Eső nem lesz. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, országos hőség várható 30-37 fokos maximumokkal - írja a Köpönyeg. 

A jövő héten is folytatódik a nyaralóidő sok napsütéssel. Hétfő délután ugyan megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor, zivatar csak néhol fordul elő. Megerősödhet az ÉNy-i szél. 35 fokos rekkenő hőség valószínű.

 


 


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.