legidősebb ember halál gyász
117 éves korában elhunyt Maria Branyas Morera. A spanyol származású nő a világ legidősebb embere volt, 1907-ben született az Amerikai Egyesült Államokban, túlélt két világjárványt és két világháborút is.

Elhunyt Maria Branyas Morera, a világ legidősebb embere. A spanyol származású nő 1907-ben született az Amerikai Egyesült Államokban, túlélt két világjárványt és két világháborút is.

Maria Branyas Morera 117 éves korában halt meg, ő volt a világ legidősebb embere
Maria Branyas Morera 117 éves korában halt meg, ő volt a világ legidősebb embere
Forrás: Wikipedia

Elhunyt a világ legidősebb embere

A szomorú hírt a családja osztotta meg az X-en. 

Maria Branyas itt hagyott minket. Úgy halt meg, ahogy szeretett volna: álmában, békésen, fájdalmak nélkül. Tanácsai és kedvessége miatt mindig fogunk rá emlékezni

írták a bejegyzésükben

A spanyol származású asszony 1907-ben született az Amerikai Egyesült Államokban, két világjárványt és két világháborút is túlélt. Az elmúlt 20 évben Spanyolország észak-keleti részén található Olot városában élt egy idősotthonban.  Maria Branyas Morera 2023. januárja óta volt a világ legidősebb embere, halálával a japán Tomiko Itooka lett a legidősebb a bolygón. Ő 1908. május 23-án született és 116 éves.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.