Madonna retteg, hogy kukázó fia a tavaly elhunyt bátyja sorsára jut

David Banda New York Madonna
Az énekesnő úgy tesz, mint ha nem nyugtalanítaná fia életmódja. Madonna a szíve mélyén aggódik, hogy David Banda megismétli a tragikusan elhunyt testvére sorsát .

Lázadó életmódjával került a minap a hírekbe David Banda, Madonna fia. A 19 éves fiú elköltözött otthonról, 21 éves modell barátnőjével, Maria Atuestával él, miközben New York utcáit járja és kukákban keres élelmet. Az biztos, hogy nem szükség viszi rá arra hogy ezt tegye, bennfentesek szerint ezzel akarja felhívni magára a figyelmet ő pedig azt nyilatkozta ez az életforma a szabadságot jelenti számára.

Madonna: The Celebration Tour - London David Banda
Madonna és fia, David Banda közös színpadon 
Forrás: Getty Images

Madonna először azt nyilatkozta: nem félti a fiát

Úgy tűnik, az énekesnő bagatellizálja a problémát: néhány hete azt nyilatkozta ugyanis, hogy David Banda talpraesett gyerek. "Nagyon tud összpontosítani és rettenetesen elszánt, ha valamit a fejébe vesz, azt végigviszi. Biztos vagyok benne, hogy tőlem örökölte, még akkor is, ha nem az édesgyermekem. Ő a leghasonlóbb hozzám. De lássuk, mi történik vele, hogy alakul az élete, még semmivel sincs elkésve" - mondta Madonna.

David nyugtalan lélek

Az énekesnőhöz és fiához közel állók szerint még valóban nincs nagy baj."David csak viccel azzal, hogy szegény és pontosan tudja, hogy vigyáznak rá. Nyugtalan lélek és már egy jó ideje ki akar szabadulni az anyja árnyékából" - nyilatkozta egy ismerősük, ám azt hozzátette, Banda viselkedése kockázatos, ugyanis rossz környéken keresi magának az ennivalót, ráadásul híres édesanyja miatt célkeresztbe is kerülhet: megverhetik, sőt, még rosszabb is történhet vele. 

Az ismerősök félnek: újra megtörténhet a tragédia

Jólértesültek szerint nem igaz, hogy Madonna nem aggódik, egyszerűen arról van szó, hagyja, hogy fia a saját útját járja, de attól nem tud elvonatkoztatni, hogy testvére, Anthony évekig az utcán élt, függőségekben szenvedett és 2023-ban meg is halt. Az énekesnő mindent megtett érte, annak ellenére, hogy már évekkel korábban eltávolodtak egymásról, rábeszélte a rehabra is és folyamatosan látogatta, de már nem lehetett segíteni rajta. Anthony Ciccone nem ápolt szoros kapcsolatot a családjával, halála előtt évekkel így nyilatkozott: "Nulla vagyok a szemükben, nem egy személy. Ha halálra fagynék, a családom valószínűleg 6 hónapig észre sem venné, nem törődnének vele" - mondta, de később mégis hozzájuk fordult támaszért. Amikor Anthony meghalt, Madonna az Instagramon búcsúzott tőle, és megköszönte neki, hogy gyerekként milyen sokat tanulhatott tőle és az egész világlátására befolyással volt. 

Madonnának hat gyermeke van, a 19 éves David, a 27 éves Lourdes, a 23 éves Rocco, a 18 éves Mercy és 11 éves ikrei, Stella és Estere.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.