Paparazzifotókon Suri Cruise: így költözött be a kollégiumba Tom Cruise lánya

kollégium katie holmes Suri Cruise
Beköltözött a kollégiumba Tom Cruise és Katie Holmes gyereke. Suri Cruise megkezdi felnőtt életét

Már hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy Suri Cruise a nyár végén kirepül a családi fészekből és művészeti egyetemen tanul tovább. Nos, ez a pillanat is eljött: Suri elköltözött édesanyjától. 

Suri Cruise elkültözött otthonról
Suri Cruise elkültözött otthonról 
Forrás: Northfotó

Beköltözött a Carnegie Mellonba Suri Cruise 

Surit és édesanyját lefotózták, ahogy a 18 éves lány beköltözik a Pittsburgh-i Carnegie Mellon kollégiumba. Katie Holmes és lánya, Suri Cruise szemmel láthatóan nagyon jó hangulatban volt, táskákat cipeltek és bőröndöket húztak maguk után. Az iskola honlapja szerint a beköltözés időpontja vasárnap volt, és augusztus 26-án kezdik meg a tanítást. Bár a hírek szerint Suri izgatottan várja az önálló életét, valószínűleg kihívást jelent majd számára a körülmények változása: ugyanis egy másik diáklánnyal osztozik majd egy kollégiumi szobán. Ez teljesen más lesz, mint Katie Holmes három hálószobás, sokemeletes luxuslakása. 

Ő maga akarja így...

Természetesen Tom Cruise és Katie Holmes lányának lenne lehetősége lakást bérelnie az iskola környékén, de Suri másképp döntött. „Suri a teljes egyetemi élményt akarja, ezért kipróbálja a kollégiumi szobákat, és lesz egy szobatársa" - mondta egy bennfentes a DailyMailnek. „Izgatottan várja, élete új fejezetét" - tette hozzá. 

A Carnegie Mellonhoz több kollégium tartozik 

A legnagyobb kollégiumi létesítmény a Donner ház, ahová az elsőévesek - körülbelül 250-en - beköltöznek. Nem messze van a kisebb Scobell-ház is, amelyben maximum 88 diák lakik, mind lányok. Az egyetemen számos étterem található és van egy korszerű wellness-központ is.

Campus of Carnegie Mellon University, Pittsburgh, Pennsylvania
A Carnegie Mellon egyetemre jár Suri 
Forrás: Northfoto

Katie Holmes magára maradt, de büszke a lányára

Katie Holmes néhány napja arról beszélt, hogy vegyes érzelmekkel küzd, ugyanis Suri pár napon belül elköltözik otthonról.  A színésznő  a Town & Country interjújában arról beszélt, hogy kreatív tevékenységekkel igyekszik majd lekötni magát, mint a könyvklub, a táncórák és a festészet. Anya és lánya nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, amit csak megerősített az, hogy Tom Cruise - akinek a válási megegyezés szerint a lánya tandíját is állnia kell - sok éve nem kíváncsi Surira. „Természetesen hiányozni fog a közelsége, de nagyon büszke vagyok rá, és boldog vagyok” –nyilatkozta. 

Katie a Columbia Egyetemen tanult, és elmondta, az ott töltött évek hogyan milyen erősen formálták a személyiségét és mekkora hatással voltak rá, amelyeknek a mai napig hasznát veszi. „Emlékszem, én is annyi idős voltam, mint most Suri. Izgalmas volt tanulni önmagamról, nagyon jó időszak volt és ma is boldogan gondolok rá vissza. Biztos Suri is remekül érzi majd magát” - mondta.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.