Rettenetesen néz ki Cara Delevingne 7 millió dolláros otthona fél évvel pusztító tűz után - FOTÓK

kastély Cara Delevingne tűz
A színésznő otthona még mindig a földdel egyenlő. Cara Delevingne (volt) kastélyáról képek készültek: a látvány siralmas.

Cara Delevingne teljesen összeomlott, amikor március 14-én leégett 7 millió dolláros Los Angeles-i villája. A színésznő otthona teljesen megsemmisült, és még mindig romokban hever. 

AMI - Alexandre Mattiussi : Runway - Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2023, Cara Delevingne
 Cara Delevingne összeomlott, amikor leégett az otthona 
Forrás: Getty Images

Cara Delevingne kastélya még mindig romokban áll

A tűzeset már fél éve történt, de a színésznő otthona a Page Six fotóinak tanúsága szerint még mindig romokban áll. A képeket látva úgy tűnik, még hozzá se kezdtek a felújításhoz és a tűz pusztító hatásainak eltakarításához. A 7 millió dolláros kastély tetejének nagy része hiányzik, és mindenütt elszenesedett törmelék hever. A kár óriási, 94 tűzoltónak több mint két órába telt a hatalmas tüzet. "Egy tűzoltót sérülés miatt kórházba szállítottak" - nyilatkozta akkor a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője. Delevingne nem volt otthon a tűz idején, a tengerentúlon tartózkodott Londonban: Sally Bowles szerepét játszotta a Playhouse Színházban a Cabaretben.

"Ma megszakadt a szívem…"

A színésznő a tragédia idején Instagram-sztoriban írt a megpróbáltatásairól, aggódott, hogy macskái is a tűzbe vesztek.  "Ma megszakadt a szívem…" - tette közzé. "Nem tudom elhinni. Az élet egy szempillantás alatt megváltozhat. Úgyhogy becsüld meg, amid van" - folytatta, majd később ugyanitt közzé tette, a macskák élnek és köszönetet mondott a tűzoltóknak. Hogy mi okozhatta a tüzet, máig sem tudni, valószínűleg az egyik elektromos vezeték sérülése. 

Sokáig küzdött a függőséggel 

A színésznő hosszú évekig az alkohol rabságában volt. Cara Delevingne egy fotósorozat nyilvánosságra kerülése után döntött út, hogy nem iszik többet. A színésznő a képekenteljesen szétcsúszva, cipő nélkül volt látható, amint az egyik reptéren nyilvánvalóan részegen viselkedett. A képek a paparazziknak köszönhetően eljutottak a modellhez, aki kis híján sokkot kapott a látványtól. Más lehet kiakadt volna a lesifotósokra, Cara azonban azóta is hálás nekik, hogy szembesítették, bajban van. "Nem volt könnyű abbahagyni az ivást, de amikor sóvárogtam is biztos voltam abban, megérte. Egyszerűen nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy feladjam" - vélekedik a színésznő, aki 2023-ban 12 lépéses programban vett részt most pedig azt tervezi, eltávolíttatja tetoválásait, amelyek a régi életére emlékeztetik.  Cara azt is megemlítette, ha nem dönt a józan élet mellett, akkor amikor leégett milliárdokat érő Los Angeles-i otthona biztos szerhez nyúlt volna.

Cara Delevingne
Cara Delevingne sokáig küzdött a függőséggel
Forrás: Cara Delevingne/Instagram

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.