Bianca Censori Kanye West Tokio
Bianca Censori ezúttal sem viselt melltartót. A párt és Kanye West gyerekeit vásárlás közben fotózták le.

Kanye West felesége, Bianca Censori nem éppen visszafogott öltözködéséről híres. A legutóbb melltartó nélkül, átlátszó felsőben kapták lencevégre, miközben a rapper gyerekeivel vásárolnak Tokióban. 

Kanye West felesége, Bianca Censori ritkán látható rendesen felöltözve
Kanye West felesége, Bianca Censori ritkán látható rendesen felöltözve
Forrás: Northfoto

Kanye West exe, Kim Kardashian aggódik

A Sun információi szerint - ahol a legutóbbi képeket is megnézheted - Kanye exe, Kim Kardashian nincs oda azért, ahogy Bianca mutogatja magát, sőt egyre jobban aggódik amiatt, hogy gyerekei Censori társaságában vannak. Kanye West és Bianca Censori 2023 januárban fogadtak egymásnak örök hűséget, azóta gyakran keltenek feltűnést ruhaválasztásukkal. Volt, hogy a rapper feleségét cipő és nadrág nélkül, egy szál harisnyában fotózták le Los Angelesben. Amíg Bianca ha kell, ha nem mutogatja magát, addig úgy tudni West le van égve. Akkora a baj, hogy a nyáron Kardashiantól kért kölcsön, amit megalázónak érzett, de nem volt más választása. 

Meztelen vacsora Censori módra

Bianca már többször tanújelét adta, hogy ő aztán nem szégyellős. Augusztusban egy barátjuk szülinapi vacsorájára szinte teljesen meztelenül érkezett. A buliról az ünnepelt osztott meg képeket, így Bianca teste az Instagram-felhasználók előtt sem maradt rejtve. 

Rémisztő fémfogakat villantott Kanye

Amíg Kanye West menőnek tartja a fogait, a bennfentesek szerint Censori undorodik a látványtól, attól pedig pláne rosszul van, ha férje fogaihoz kell érnie. „Azt mondja neki, amit hallani szeretne, hogy menőnek és szexinek tűnik, és igazán férfiassá teszi, de az igazság az, hogy undorodik a fogai kinézetétől”árulta el egy ismerősük a minap, és azt is hozzátette: „Elmondta a barátainak, hogy ha a az ajkát – nemhogy a nyelvét – bárhová a fogai közelébe teszi, öklendezni kezd”.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.