Őszi kiegészítők az otthonodba, amelyekkel üzenhetsz is

őszi lakásdekor
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Pixel-Shot/Shutterstock. No use without permission. - Pixel-Shot
dekoráció trendek ősz
A szó elszáll, az írás megmarad – tartja a mondás és miért ne fejeznéd ki az egyéniséged egyértelműen a vendégeidnek? Összeválogattunk néhány szuperdivatos lakberendezési kiegészítőt, amelyekkel világgá kürtölheted az üzeneted. Őszi otthoni kiegészítők, amit feldobják az enteriőrt.

Hiába van vége a nyárnak, a házibulik és a négy fal közötti vendégvárás az őszi borongós idővel sem tűnik el. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány olyan szuper trendi és vagány vendégváró lakás dekort, amikkel garantáltan ámulatba fogod ejteni meghívott barátaidat. Íme az őszi otthoni kiegészítők amik tükrözik a személyiségedet.

otthoni kiegészítők
Otthoni kiegészítők- Íz üzenhetsz az otthonoddal
Forrás: Shutterstock

Őszi otthoni kiegészítők

Monogramos poharak

Akár a neveteket is kirakhatjátok ezekkel a betűs poharakkal. De ha házibulit tartotok, akkor mindenki meg tudja különböztetni a saját poharát, így nem lesz kavarodás.

pohár
Monogramos pohár - 3595 Ft
Forrás: zarahome.com

Villanykörte, ami azt üzeni, hogy összetartoztok

Ez a szuper romantikus és retro lakásdekoráció egy valóban vibráló üzenet, amivel kedveskedhetsz a kedvesednek, a barátaidnak és a családtagjaidnak is. Ezek a trendi villanykörték nemcsak felirattal, hanem különféle csillogó-villogó betétekkel is kaphatók. 

villanykörte
Feliratos villanykörte - 9990 Ft
Forrás: butlers.hu

Periódusos rendszer

Látványos és méretes dekoráció, nem csak kémiatanároknak. Ezzel a hatalmas képpel egy férfibarlangot, de egy csajos lakot is feldobhatunk. Attól függően, milyen kiegészítőket teszünk mellé, úgy változtathatjuk ennek a periódusos rendszernek a stílusát is.

periódusos rendszer
Periódusos rendszer, kép - 35.980 Ft
Forrás: ikea.com

Művészi képeslapok

Ezek a képeslapok szintén szuper dekorációs elemként szolgálhatnak az otthonodban. A fekete-fehér fotók különleges atmoszférát teremtenek akár a nappali vagy a dolgozószoba falán is. Jó hír, hogy a keretbe a hangulatodnak és az évszaknak megfelelő fotókat tehetsz, így folyton megújulhatsz.
 

Művészi képeslapok
Művészi képeslapok - 845 Ft/ 4 db
Forrás: ikea.hu

 

Stílusos konyha

Igazi gourmand-oknak, akiknek az étkezés nemcsak íz, de esztétikai élmény is. Sajtjelölő táblácskák, borozgatós estékhez.

Sajtjelölő táblák
Sajtjelölő táblák - 3595 Ft/ 6 db

Lábtörlő listával nemcsak feledékenyeknek

Egy vicces lábtörlővel nemcsak a vendégeidet derítheted jókedvre, de a telefonodat sem hagyod otthon.

lábtörlő
Vicces lábtörlő - 4490 Ft
Forrás: creativeshirt.hu

Vágódeszka kezdő szakácsoknak

Kezdő szakácsoknak és szakácsnőknek gyorstalpaló a csirkéről, bambusz vágódeszkán.
 

Vágódeszka
Csirke alakú bambusz vágódeszka - 1090 Ft
Forrás: kertesotthonbolt.hu

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.