5 dögös körömtrend, ami nagyon menő lesz idén ősszel

Portrait,Of,Beautiful,Young,Woman,With,Autumn,Maple,Leafs.,Healthy
Shutterstock - Oleg Gekman
köröm divatos stílus ősz
Hűvös, ködös reggelek, esős nappalok, hulló falevelek. Végérvényesen is beköszöntött az ősz, ami egyet jelent a divat szerelmeseinek – megérkeztek a szezon legújabb árnyalatai, amit bűn lenne kihagynod. Mutatjuk, milyen színek dominálnak a következő hónapokban!

A körömtrend-előrejelzések szerint az új évszakban szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Ahogy a cipő, smink és ruha trendek is folyton átalakulnak, úgy változnak a körömlakkok színe is évről-évre. Vannak nagy visszatérők, örök klasszikusok, amelyek soha nem tűnnek el a palettáról és új feltörekvők.

körömtrend
Őszi körömtrend: fontos, hogy megtaláld azt a fazont és színt, ami valóban te vagy
Forrás: Shutterstock 

2024-ben továbbra is marad a naturális vonal, a pasztell árnyalatok sem merülnek feledésbe, de rengeteg szín és forma reflektorfénybe kerül a bevállalósabb körmök kedvelőinek nagy örömére. Jöjjenek a pazar vörösek, az elbűvölő franciák, a bájos barnák és a tündéri rózsaszínek! Neked melyik lesz idén a befutó?

Őszi körömtrend – Klasszikus piros

Tetszik vagy sem, de a piros körmök évek óta dobogós helyen szerepelnek a körömtrendek listáján, mindig, mindenhez megy, csajos, látványos, nőies, örök divat, és ebben a szeszélyes őszi időben igazi jolly jokernek számítanak. 2024-ben a cseresznye árnyalat lesz a legnépszerűbb.

Woman,Manicured,Hands,,Stylish,Red,Nails,,Copy,Space.,Blue,Sweater
A piros az örök klasszikus, ami sosem megy ki a divatból
Forrás: Shutterstock

Visszafogott nude árnyalatok

Sokak kedvence a nude manikűr, nem véletlenül: visszafogott, elegáns, mégis magára vonzza mások tekintetét, ápoltságot és kifinomultságot sugall. A nude körmök időtállók és minden helyzetben megállják a helyüket. Egy francia, rózsaszín vagy bézs árnyalat kiemeli szépségedet és megkoronázza megjelenésedet.

Woman,Hands,With,Beautiful,Nude,Manicure,Holding,Autumn,Leaves.,Female
A finom és nőies Nude színek ősszel is hódítanak
Forrás: Shutterstock

Ellenállhatatlan bordó

Az ősz egyik örök kedvence egyértelműen a bordó, amit kedved szerint variálhatsz idén ősszel a körmeiden, hiszen szinte biztos, hogy tökéletesen fog passzolni hétköznapi és alkalmi szettjeidhez is, ráadásul a bordó árnyalatai eleganciát, nőiességet és egy kis izgalmat kölcsönöznek majd a megjelenésednek.

Autumn,Leaves,And,Bordeaux,Nails
A bordó köröm az egyik legkeresettebb árnyalat ősszel
Forrás: Shutterstock

Zöld, a természet szerelmeseinek

Ha ezt a színt részesíted előnyben, nagyon jó emberismerő vagy, rá tudsz hangolódni mások érzéseire. A zöld a belső nyugalom színe, ami nemcsak neked ad biztonságérzetet, hanem másoknak is. A ragyogás minden színnel jól mutat, így bátran dobd fel néhány ezüst kővel vagy csillámporral.

Female,Hands,With,Green,And,Yellow,Autumn,Nail,Design.,Female
Ha szereted a természetet, a zöld a te színed
Forrás: Shutterstock

Old-money stílus, az örök klasszikus

Az old money stílus arra utal, hogy az illető nem újgazdag, hanem eleve gazdag családból érkezik. Így ezek a klasszikus és régóta divatos körmök mondhatni már a luxus érzetét keltik. Ki ne szeretné kipróbálni?

Elegant,Manicured,Hands,With,Glossy,Nails
Az elegancia tökéletes megtestesítője
Forrás: Shutterstock

Neked melyik lett a kedvenced? 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.