Maggie Smith gyász Károly király
III. Károlyt megrázta a brit színésznő halála. Kamillával együtt úgy fogalmazott közleményében: Maggie Smith nemzeti kincs.

Károly király és Kamilla királynő nyilatkozatban vett búcsút a 89 éves színésznőtől. Az uralkodó úgy fogalmazott: Maggie Smith „nemzeti kincs”. 

Dame Maggie Smith, Károly Király
Károly király nemzeti kincsnek nevezte: az uralkodót letaglózta Maggie Smith halála
Forrás: Northfoto

Károly királyt megrendítette Maggie Smith halála 

„A feleségem és én mélységes szomorúsággal értesültünk Dame Maggie Smith haláláról. Nemzeti kincs távozott, mi pedig csatlakozunk a világ minden táján élőkhöz, hogy a legmélyebb csodálattal és szeretettel emlékezzünk a sok nagyszerű előadására, valamint melegségére és szellemességére, amely a színpadon és azon kívül is átragyogott” - fogalmazott a brit uralkodó

Neve a legenda szinonimája

Maggie Smith játszott a Harry Potterben, a Downtown Abbeyben, és imádtuk a Best Exotic Marigold Hotelben. Elképesztő jelenség volt, idén tavasszal még modellt állt egy divatcégnek. Mosolyogva hirdette, hogy a kor csupán egy szám. A színésznőt az egész világ gyászolja, búcsúzik tőle Downton Abbey-beli fia, Hugh Bonneville és érzelmesen tiszteleg előtte Daniel Radcliffe és Emma Watson is, akikkel tíz évig forgatott a Harry Potter sorozatban. Ahányan csak emlékeznek rá, éles eszét, éles nyelvét és briliáns elméjét dicsérik, és állítjak, neve a legenda szinonimája. Bár a gyászjelentésben nem közölték, mi okozta a halálát, Maggie nyíltan beszélt betegségeiről: pajzsmirigy-gondok gyötörték, mellrák miatt gyötrelmes kemoterápián vett résztés az egyik szemére meg is vakult. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.