A füle megmutatja, mekkora a pénisze? Innen tudhatod meg, mi van a nadrágban

kutatás péniszméret pénisz szex
Régóta terjednek különböző elméletek arról, hogy egy férfi szerszámának méretét bizonyos külső jegyek, például a fül nagysága alapján is meg lehet állapítani. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy valóban van egy testrész, ami összefüggésbe hozható a péniszmérettel. Vajon melyik az?

Több testrészt próbáltak már kapcsolatba hozni a férfiak péniszméretével, például a lábméretet, az ujjak hosszát, és felmerült már a fülek mérete is. Azonban a legújabb kutatások, amelyek a hímvessző méretét vizsgálták, világosan rámutattak arra, hogy csal az orr méretéről következtethetünk arra, hogy mi van a nadrágban. Nézzük meg, milyen eredmények születtek a legújabb tudományos vizsgálatok során!

banán, pénisz, péniszméret
Az orr nagysága árulkodik a péniszméretről
Forrás: Shutterstock

Teóriák a péniszmérettel kapcsolatban: tévhitek és valóság

Mindig is kíváncsiság tárgyát képezte az, hogy hogyan tudjuk kideríteni egy férfi hímvesszőjének méretét a külső tulajdonságai alapján. A péniszméretet összefüggésbe hozták már a legkülönbözőbb testtájakkal, például a füllel vagy a lábmérettel. Ezek a hiedelmek azonban nélkülöztek minden tudományos alapot, inkább csak legendák. Egy 2021-es japán tanulmány azt igazolja, az orr mérete igenis árulkodó lehet.

Mit mutatott ki a kutatás?

A tudósok célja az volt, hogy meghatározzák, van-e összefüggés a férfiak különböző testrészeinek mérete, és a péniszméret között. A kutatás eredményei szerint az orr mérete volt az a testi jellemző, amely egyértelmű kapcsolatot mutatott a hímvessző hosszával. Az eredmények szerint azoknak a férfiaknak, akiknek nagyobb volt a szaglószervük, jellemzően hosszabb volt a péniszük is. A kutatás kimutatta, hogy az orr hossza kölcsönös viszonyban van a hímvessző méretével. A fül mérete nem mutatott ilyen egyértelmű kapcsolatot.

A kutatás részletei és eredményei

A tanulmány során 126 elhunyt férfi testét vizsgálták meg, pontos adatokat gyűjtöttek az orrukról és a péniszükről. A kutatók megállapították, hogy a nemi szerv hosszabb volt azoknál a férfiaknál, akiknek nagyobb volt a szaglószervük. Az átlagos péniszméret 10-12 cm volt, de azoknál a férfiaknál, akiknek hosszabb orruk volt, ez az érték meghaladhatta a 13 cm-t is. Azonban fontos megjegyezni, hogy bár a szaglószerv és a pénisz mérete között volt statisztikai összefüggés, ez nem jelenti azt, hogy minden esetben így van, és számos más tényező is befolyásolhatja a férfi nemi szerv méretét.

Miért pont az orr?

A tudósok nem tudnak választ arra, hogy miért az orr mérete mutat összefüggést a pénisz hosszával, de feltételezik, hogy genetikai vagy hormonális tényezők játszhatnak szerepet. Egyes elméletek szerint a magzati fejlődés során a tesztoszteron szintje befolyásolja mind az orr, mind a pénisz növekedését, így magyarázható az összefüggés.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.