Hisztéria a TikTokon: nagyon közeli videó került fel az állítólagos Bigfootról

legendás nagyláb TikTok-trend bigfoot
Ember, majom, jelmezes alak? A Bigfoot rejtélye talán soha nem fog megoldódni.

1,2 millióan nézték meg azt a videót a TikTokon, amelyen a készítője szerint a Bigfoot szerepel. A nagyláb rejtélye a mai napig sokakat foglalkoztat. Többen látni vélték, voltak, akik a neki tulajdonított nyomokról felvételt is készítettek.

A Bigfoot rejtélye régóta foglalkoztatja az embereket
A Bigfoot rejtélye régóta foglalkoztatja az embereket
Forrás: Pinterest

Bigfoot vagy átverés? A kommentelők összecsaptak

A TikTok-felhasználók kiborultak az alábbi videón, amelyen egy alak látható, aki egy fa alatt ül az erdőben, közel a kamerához. A szőrzete hasonló az orángutánéhoz, a testtartása pedig olyan, mint az embereké. Vannak, akik úgy vélik, a nagylábat sikerült lencsevégre kapni, de még többen szkeptikusak és azt állítják, vagy Photoshop műve a lény vagy pedig egy majmot látnak, esetleg embert jelmezben, ami meg is vásárolható. De olyan hozzászólás is született, hogy az őrült világunkban még az is elképzelhető, hogy Bigfoot létezik és ő üldögél a videón. 

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound - E_ManAlfaro

A rajongók szerint a valaha készült legjobb videó és legerősebb bizonyíték a létezésére az, amit Josh Highcliff még 2013-ban készített.

A Bigfoot egy nagy és szőrös majomszerű lény, amelyről azt állítják, hogy az erdőben kóborol. Több száz fotó és videó készült róla, vagy valakiről, amit a nagylábnak véltek.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.