Blake Lively és Ryan Reynolds is segíti a Helene és Milton hurrikánok áldozatait

jótékonyság milton hurrikán Taylor Swift Blake Lively Ryan Reynolds
A színészpár a hurrikán segélyalapot támogatja. Blake Lively és Ryan Reynolds adománya hatalmas segítség.

Taylor Swift 5 millió dolláros adományozsa után most Blake Lively és Ryan Reynolds is jótékonykodik. A pár 1 millió dollárt adományoz a hurrikán segélyalapnak.

"The Adam Project" New York Premiere, Blake Lively és Ryan Reynolds
Blake Lively és Ryan Reynolds 1 millió dollárt adományozott
Forrás: Getty Images

Blake Lively és Ryan Reynolds hozzájárulását alapvető szükségletekre fordítják 

„Köszönjük Blake Livelynek és Ryan Reynoldsnak, hogy 1 millió dollárt adományoztak a Helene és Milton hurrikánok katasztrófaelhárítási alapjára. A Feeding America válság idején nyújtott hosszú távú támogatásuk segített bennünket a helyszínen a katasztrófák előtt, alatt és után” – írta a szervezet  az Instagramon.

Az élelmiszerbank jótékonysági szervezete elmondta, hogy a házaspár hozzájárulását „alapvető szükségletek kielégítésére fordítja, mint például a víz, az élelmiszer és a szívszorító veszteséggel és hosszú felépüléssel küzdő közösségek ellátása”.

Taylor Swift elképesztően nagylelkű volt

Az énekesnő 5 millió dollárt adományozott a vihar sújtotta közösségek megsegítésére. Taylor Swift nem először volt ilyen nagylelkű, fontos számára az adakozás, és egy percig sem gondolkozott, amikor látta a floridai hurrikánok pusztítását. Bővebben itt írtunk erről. 

Taylor Swift | The Eras Tour - London, UK
Taylor Swift számára fontos a jótékonykodás
Forrás: Getty Images for TAS Rights Mana


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.