Taylor Swift hihetetlenül nagylelkű: elképesztő összeget adományozott a floridai hurrikánok károsultjainak

Baltimore Ravens v Kansas City Chiefs, Taylor Swift
Getty Images - David Eulitt
milton hurrikán Taylor Swift jótékonykodás
Az énekesnő 5 millió dollárt adományozott a vihar sújtotta közösségek megsegítésére. Taylor Swift nem először volt ilyen nagylelkű, fontos számára az adakozás, és egy percig sem gondolkozott, amikor látta a floridai hurrikánok pusztítását.

„Hihetetlenül hálásak vagyunk Taylor Swiftnek a nagylelkű 5 millió dolláros adományáért, amit a Helene és Milton hurrikánok pusztítása utáni helyreállításokhoz adományozott” - olvasható a Feeding America bejegyzésében. „Ez a hozzájárulás segít a közösségeknek az újjáépítésben és a felépülésben, alapvető élelmiszereket, tiszta vizet és ellátmányt biztosítva a károsultaknak. Együtt valóban tudjuk segíteni a családokat az előttük álló kihívások leküzdésében. Köszönjük, Taylor, hogy mellettünk állsz az éhezés felszámolásában, és hogy segítesz a rászoruló közösségeknek.”

taylor swift, adomány, floridai hurrikan, milton hurrikán
Taylor Swift hatalmas összeggel támogatta a Helene és Milton hurrikánok károsultjait
Forrás: https://www.facebook.com/FeedingAmerica

A Helene hurrikán szeptember végén az Egyesült Államok délkeleti részén nagy pusztítást végzet, és több mint 200 halálos áldozatot is követelt. A hurrikán Florida partjait szeptember 26-án érte el Big Bend régióban, majd a partvidék mentén észak felé haladt, érintette Georgiát, Carolinát és Tennessee államot. A Milton hurrikán október 9-én a floridai St Petersburg közelében ért partot 205 km/órás széllökésekkel és halad északkelet felé. Taylor Swift várhatóan október 17-én a floridai Miamiban lép fel három estén át.

Nem Taylor Swift az egyetlen adományozó, aki segít a Helene és Milton hurrikánok károlsultjainak

További adományok érkeztek Dolly Partontól, aki bejelentette, hogy 2 millió dollárral segíti a helyreállítási munkákat, 1 millió dollárt személyesen, további 1 millió dollárt pedig különböző vállalkozásain és a Dollywood Alapítványon keresztül ajánlott fel.

A National Football League (NFL) az Atlanta Falcons, a Carolina Panthers, a Houston Texans és a Tampa Bay Buccaneers csapatával együttműködve az NFL Alapítványon keresztül 8 millió dollárt adományozott a segélyakcióra, míg a Tampa Bay Buccaneers irányítója, Baker Mayfield és az Atlanta Falcons hátvédje, Kirk Cousins egyaránt 50 000 dollárt adományozott.

A Major League Baseball-csapat, a New York Yankees 1,25 millió dollárt adományozott, míg a Tampa Bay Rays és USL-bajnokcsapata, a Tampa Bay Rowdies 1 millió dollárt ajánlott fel segítségnyújtásra.

A Nemzeti Jégkorongliga csapata, a Carolina Hurricanes a Nashville Predators elleni október 2-i mérkőzés jegybevételét, összesen 235 000 dollárt adományozott, míg a Tampa Bay Lightning 3 millió dollárt, az NBA-csapat, a Charlotte Hornets pedig 1 millió dollárt ajánlott fel az Amerikai Vöröskereszt számára.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.