Legendás hollywoodi házasságok: Blake Lively és Ryan Reynolds is közöttük van

sztárpár házasság kapcsolat
Bár Hollywoodban inkább jellemzőek a villámviszonyok, mint a stabil párkapcsolatok, azért vannak kivételek. Mert bár tény, hogy a pletykák többnyire a hírességek válásairól szólnak, sztárkörökben is akad bőven a tartós, évtizedek óta tartó kapcsolatokból és házasságokból is. Blake Lively és Ryan Reynolds házassága például legendás, már 12 éve tart.

Noha mostanság többet hallunk Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról, Brad Pitt és Angelina Jolie harcáról, illetve Channing Tatum és Jenna Dewan vagyonmegosztási őrületéről, Hollywoodban sem végződik minden házasság válással. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelme is több mint egy évtizede kitart, de vannak bőven két-három évtizedes, legendás házasságok is a filmipar fővárosában. 

Blake Lively és Ryan Reynolds házassága legendás
Szeptember 9-én ünnepelte házassági évfordulóját Blake Lively és Ryan Reynolds házassága legendás
Forrás: WireImage

Blake Lively és Ryan Reynolds házassága 12 éve tart

Szeptember 9-én ünnepelte házassági évfordulóját a sztárpár, amelynek szerelme minden rajongói szívet megdobogtat. Nem csoda, hiszen Blake Lively és Ryan Reynolds Hollywoodban a a szerelem, a nevetés és a hűség megtestesítői. Reynolds a Deadpool harmadik része, Lively a Velünk véget ér miatt különösen a figyelem központjában van az utóbbi hetekben. Négy gyermekük van, és 2012-es esküvőjük óta kápráztatják el folyamatosan a környezetüket és az egész világot az érzelmes szavak és humor keverékével, ahogyan beszélnek egymásról. 

Nicole Kidman and Keith Urban
Forrás: Getty Images/The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals

Nicole Kidman és Keith Urban 18 éve együtt, tűzön-vizen át 

Miután 2005-ben összejöttek, Nicole Kidman és Keith Urban nem sokat várt az esküvővel. Alig egy évvel később a világsztár színésznő és a countryénekes megerősítették, hogy tagadhatatlan közöttük a kémia, és az Ausztráliában tartott esküvőjükön kimondták az igent. Urban függőségének kezelésétől kezdve a karrierjük kiegyensúlyozásán át a két gyermek felneveléséig a 18 év házasság megmutatták, hogy tűzön-vizen át kitartanak egymás mellett. 

Sarah Michelle Gellar and Freddie Prinze Jr.
Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 23 éve boldogok 
Forrás: Getty Images 

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 23 éve boldogok

Mindenki kedvenc 90-es évekbeli párosa 1997-ben jött össze, amikor a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmben játszottak együtt. Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. 2000-ben jegyezték el egymást, majd  2002-ben Mexikóban mondták ki az igent. Azóta született két gyermekük, a kapcsolatuk régebben, de a házasságuk is 23 éve tart.

"Plaza Suite" - Gala Performance - After Party
Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick házassága kiállta az idő próbáját
Forrás: Getty Images 

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 27 éve tartja távol házasságát Hollywoodtól

Újabb sztárpár, akinek házassága kiállta az idő próbáját, Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick. A Szex és New York sztárja és a Ferris Bueller's Day Off színésze még a hollywoodi debütálásuk előtt, az 1990-es években ismerkedtek meg, amikor még mindketten a Broadway-n szerepeltek. Miután Parker szakított Robert Downey Jr.-ral, Broderickkel összeházasodtak, 1997-ben egy meglepetés ceremónia keretében kötötték össze az életüket. Három gyermekük van, s bár igyekeznek a nagyközönségtől távol tartani a kapcsolatukat, a színésznő 2013-ban a Harper's Bazaar címlapinterjújában beszélt Broderickről és a házasságukról. 

„Nagyon elkötelezettek vagyunk a családunk és az életünk iránt. Imádom az életünket. Imádom, hogy ő a gyermekeim apja, és miatta van ez az egész másik világ, amit szeretek” — áradozott Parker.

Rita Wilson és Tom Hanks
Tom Hanks középiskolai szerelmével, Rita Wilsonnal él házasságban
Forrás: Getty Images

Rita Wilson és Tom Hanks közel 35 éve szeretik egymást

Rita Wilson és Tom Hanks házassága ott van a hollywoodi kapcsolati rekordok között, a 36 éve tartó szerelmükkel. Miután 1981-ben az ABC szitkomja, a Bosom Buddies forgatásán találkoztak, Hanks még középiskolai szerelmével élt házasságban. De nem tudta letagadni Wilson iránti vonzalmát. 1987-ben Hanks és korábbi felesége különváltak, így ő és a színésznő nyilvánosságra hozhatták kapcsolatukat. Egy évvel később kötötték össze az életüket, és ma már két gyermek szülei. A pár egészségügyi akadályon, betegségen ment keresztül, de ahogy Rita Wilson mellrákdiagnózisa idején, úgy a koronavírus elleni harcukban is támogatták egymást.

Meryl Streep és Don Gummer
Meryl Streep és Don Gummer 45 évig éltek együtt
Forrás: WireImage

Meryl Streep és Don Gummer mindenkit maga mögé szorított, de végül a házasságuk megbukott

A fenti sztárpárokat, ha meg nem is szégyenítő, de mindenképpen leköröző páros nem más, mint Meryl Streep és Don Gummer. Több mint 40 év, egészen pontosan 45 év házasság. Első találkozásukra 1978-ban került sor, amikor a háromszoros Oscar-díjas színésznő éppen első barátja, John Cazale elvesztését gyászolta, aki abban az évben halt meg rákban. Az Ördög Pradát visel színésznője és az amerikai szobrász között olyan nagy volt a szerelem, hogy hat hónappal később oltár elé léptek. Házasságuk során három lányt neveltek fel. Hogy aztán mindenki megdöbbenésére, tavaly ősszel bejelentsék, hogy valójában már 6 éve külön élnek, és ahogy a szerelmüket, úgy annak elmúlását is hivatalossá teszik. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.