Hihetetlen: ezért nyelte le álmában gyémántgyűrűjét egy nő

jegygyűrű
Shutterstock -
álom igaz történet alvajárás
Voltál már úgy, hogy egy álom egészen valóságosnak tűnt? Olyan élmény volt reggel felébredni, mintha minden tényleg megtörtént volna? Nos, Jenna Evans története bizonyítja, hogy az álmok néha tényleg sokkal közelebb állnak a valósághoz, mint gondolnánk. A gyémántgyűrű lenyelése a világ talán legkülönlegesebb esete.

Az alvás közben történő cselekedetek sokszor abszurdnak tűnnek, de Jenna Evans kaliforniai lakos története egyenesen bizarr és hihetetlen egyszerre. A 29 éves nő szó szerint lenyelte az eljegyzési gyémántgyűrűjét – és mindezt álmában.

gyémántgyűrű
Lenyelte a gyémántgyűrűt- Jenna Evans azt hitte, csak álmodott
Forrás: Facebook

A lenyelt gyémántgyűrű hihetetlen története

Jenna Evans egy reggel döbbenten ébredt fel, amikor rájött, hogy a gyémánt eljegyzési gyűrűje eltűnt az ujjáról. Azonnal visszaemlékezett egy különös álomra, amelyben egy vonaton ült vőlegényével, és üldözőbe vették őket. A veszély elkerülése érdekében Jenna úgy döntött az álmában, hogy a legbiztonságosabb megoldás az lesz, ha a gyűrűt lenyeli, hogy az üldözők ne jussanak hozzá. Álmában természetesen ez teljesen logikusnak tűnt – de aztán felébredt, és rájött, hogy valójában is megtette.

 

Amikor felébredtem, és nem találtam a gyűrűmet, először nem hittem el, hogy tényleg megtörtént. Aztán rájöttem, hogy pontosan azt tettem, amit az álmomban terveztem.

 

Irány a kórház!

Miután megértette, hogy valószínűleg tényleg lenyelte a gyűrűt, Jenna és vőlegénye, Bobby azonnal elindultak a sürgősségire. Az orvosi vizsgálatok gyorsan bebizonyították, hogy a gyűrű valóban a gyomrában volt. A röntgenfelvételeken egyértelműen látható volt a gyémántgyűrű, amelyet Jenna lenyelt alvás közben.

A rötgenfelvételen egyértelműen látszott a gyűrű
Forrás: Facebook

Az orvosok úgy döntöttek, hogy egy kisebb endoszkópos beavatkozással távolítják el a gyűrűt, mielőtt az tovább haladna a bélrendszerben, ami komplikációkat okozhatott volna. Szerencsére a műtét sikeres volt, és a gyűrűt sértetlenül sikerült eltávolítani Jenna gyomrából.

Az orvosok nagyon jól kezelték a helyzetet, bár a történet hallatán mindannyian mosolyogtak egy kicsit.

Álom és valóság határán

Jenna esete különösen érdekes az alvás közben végzett cselekvések szempontjából. Az alvajárás, illetve az olyan tevékenységek, amelyeket az emberek álmukban végeznek, nem ritkák, de ez a konkrét eset extrém példája annak, hogy mennyire összemosódhat az álomvilág és a valóság. Alvás közben az agyunk bizonyos részei, amelyek a racionális gondolkodást és az önkontrollt szabályozzák, kevésbé aktívak, így előfordulhatnak ilyen bizarr cselekvések.

Szerencsére Jenna Evans számára a történet boldog véget ért: visszakapta a gyűrűjét, és egy humoros, ám felejthetetlen történettel gazdagodott. Az eset azonban jól mutatja, hogy milyen kiszámíthatatlan helyzetekkel találkozhatunk alvás közben. Az alvási rendellenességek nem mindig ártalmatlanok, és ha valaki gyakran tapasztal hasonló jelenségeket, érdemes szakemberhez fordulni.

Jenna elismerte, hogy az eset után kicsit paranoiás lett, és a gyűrűt egy időre biztos helyre tette, hogy ne legyen még egy „álom-baleset”. A története viszont bizonyítja: néha az álmaink tényleg valóra válhatnak – még ha nem is éppen úgy, ahogyan terveztük.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.