Halle Berry exe szexfüggőségéről: "Rohadtul nem hiszem el ezt a sz*r"

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Union', halle berry
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
addikció szexfüggőség Halle Berry
Nem hisz exe addikciójában a színésznő. Halle Berry egy podcastban beszélt erről.

Halle Berry 2001 januárjában, két év randizás után házasodott össze Eric Benet énekessel. 2002-ben azonban már gondjaik adódtak, Eric beismerte, hogy megcsalta az Oscar-díjas színésznőt, ám nem azért mert nem szereti, hanem mert szexfüggő. Hogy akkor Berry mit lépett erre, nem tudni, de arról szó esett, hogy Benet rehabra ment, ám 2005-ben elváltak. Most egy új podcastban ismét szó esett az ominózus esetről. 

Halle Berry szerint hülyeség Benet szexfüggősége
Halle Berry szerint hülyeség Benet szexfüggősége
Forrás: AFP/Image Press Agency/NurPhoto

Halle Berry nem nevezte meg Ericet

Halle Berry - aki a lehető legnyíltabban beszél a menopauzájáról -  nem régiben a Dax Shepard Armchair Expert podcastban arról beszélt, nem hisz egykori exe szexfüggőségről szóló állításainak. Bár nem nevezte meg Benetet, mindenki tudta, hogy róla beszél.  „Volt egy férjem, aki azt mondta, hogy szexfüggő. De én rohadtul nem hiszem el ezt a sz*rt” - jegyezte meg.

 

2005-ben Benet sem vallotta magát szexfüggőnek 

 Miután 2005-ben Halle és Eric elváltak, a színész ezt nyilatkozta: „Mindenki tudja, hogy megcsaltam. Nyilvánosságra került. Ez árulás (...) A rehabilitációra való belépést Halle anyja javasolta, hogy a házasságunknak legyen esélye, ezt kell tenned… De én nem vagyok szexfüggő. Meg akartam menteni a házasságomat, és bármit meg akartam tenni ezért. Elmentem, és meghallgattam mások történeteit, és rájöttem, hogy ez valójában nem az én problémám”.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.