„Halottakkal kommunikál, és ősi nyelvet beszél" - Megdöbbentette szüleit az ősi civilizációból származó kislány

túlvilág kislány halottak szellem
Ahna mindössze kilencéves volt, amikor elkezdett síron túli emberekkel kommunikálni, de amikor egy reggel felébredt, majd tollat és papírt kért, a szülei megdöbbentek.

Egy kislány azt állítja, hogy ősi civilizációból érkezett a Földre, amelyet egy több száz évvel ezelőtti földrengés pusztított el. Ahna mindössze kilencéves volt, amikor erről elkezdett mesélni a szüleinek, ráadásul azt is állította, hogy képes halottakkal kommunikálni.

kislány, szellem, szellemlátó gyerek, halottak,
Ahna képes a halottakkal kommunikálni - Képünk illusztráció
Forrás: Shutterstock

A halottakkal kommunikáló Ahna újabb meglepetést okozott

Egy reggel azonban Ahna még jobban megdöbbentette szüleit, Christ és Jilliant, amikor felébredt, majd tollat és papírt kért.

A The Ghost Inside My Child (A gyermekemben lakozó szellem) című sorozatban az édesanya így nyilatkozott: „Ahna egy reggel egyszerűen felébredt, és azt mondta: 'Most jutott eszembe az egész nyelv. Nem tudom, hogyan, nem tudom, mi történik, de szükségem van egy darab papírra és egy tollra'."

Különböző szimbólumokat firkált egy papírra, és leírta a jelentésüket is. Jillian azt mondta, ezek úgy néztek ki, mintha ősi írásjelek lennének.

„Az egész dolog teljesen lenyűgözött” - vallotta be az édesanya.

Ahna apja, Chris elmondta a műsorban: „A lányunknak olyan tapasztalata volt az életről és a halálról, ami a legtöbbünknek nincs, és arról beszélt, hogy kommunikál azokkal, akik már elhunytak."

Az apuka elmesélte, hogy Ahna arról kezdett beszélni, hogy látomásai vannak egy ősi világról és az ottani életéről.

Ahogyan beszélt, olyan volt, mintha valóban ott sétálgatott volna, ahol korábban élt” - magyarázta. „Barlangokat, sivatagszerű környezetet, egyszerű otthonokat és életeseményeket írt le. Nagyon leíróan beszélt egy olyan ember a szemszögéből, aki ott élt, nem egy olyannak a szemével írta le, aki csak elképzeli.

Chris eleinte megkérdőjelezte, hogy a kislánya valóban különleges képességekkel rendelkezik, de ma már úgy véli, ez messze túlmutat a gyermeki képzeleten.

„Egy nap Ahna mesélt nekem egy traumatikus eseményről, egy földrengésről a falujában. A föld megnyílt alattuk, homok zuhant a házakra, a tetők beomlottak, és a falubeliek nagy része elmenekült. Nagyon konkrétan leírta, mintha újra és újra szemtanúja lett volna az egésznek - elámultam.”

Chris és Jillian úgy döntöttek, hogy kutakodnak egy kicsit. Megdöbbentek, amikor belebotlottak egy történetbe, amely arról szólt, hogy a tudósok 2000-ben felfedeztek egy ősi civilizációt, Herakleion városát. A cikk tartalmazott képet is arról, hogy hogyan nézhetett ki a Kr. e. 12. századi kikötőváros, ami egy földrengés miatt került víz alá.

„Pontosan olyan volt, mint Ahna rajzai. Ez megerősítést jelentett afelől, hogy igenis léteznek ezek múltbeli emlékek” - mondta Jillian.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.