Egy kisfiú állítása szerint előző életében meghalt a Titanicon: elképesztő képeket készített a hajóról

UK: RMS Titanic being fitted out at Harland and Wolf Shipyard, Belfast, 1911-1912
UK: RMS Titanic being fitted out at Harland and Wolf Shipyard, Belfast, 1911-1912/1911-1912 - Pictures from History
előző élet Titanic kisfiú
Jamey azt gondolja, hogy egy korábbi életében a hajó építésze, Thomas Andrews volt. A Titanic iránti megszállottsága ötéves korában kezdődött, és az évek során csak fokozódott.

Jamey édesanyja elmondása szerint, amikor fia pici volt észre vette, hogy bébiszitterével a Titanic című 1997-es filmet nézte. Ezt követően a gyermek elkezdett rajzolni, festeni és mintegy 50 képet készített a hajóról. Rajzai a hajót több mint 100 ablakkal ábrázolták, míg egy másikon a hajó összes szintjét részletesen bemutatta.

Titanic
Egy kisfiú állítása szerint előző életében meghalt a Titanicon Forrás: UK

Egy kisfiú állítása szerint előző életében meghalt a Titanicon

„Tudta, hogy néz ki a hajó. Ezt nem lehet megtanulni csak úgy a filmből. A film inkább a szerelmi történetről szól” tette hozzá. Jamey teljesen összetört a kazánházban elhunyt emberek miatt, mintha az ő hibája lett volna, hogy csapdába estek. Elkezdett beszélni a balesetről, és arról, hogy nem lett volna szabad megtörténnie, hibák történtek, sarokpontokat hagytak ki, és a kazánházban dolgozók nem érdemelték meg, hogy csapdába essenek. Még sírt is emiatt. Jamey édesanyja megdöbbent, amikor ötéves fia felsorolta a hajó építése során elkövetett hibákat, például azt, hogy vasat használtak acél helyett.

A ma 19 éves fiú így nyilatkozott:

Thomas Andrews voltam. Feláldozta magát azért, hogy mások kijuthassanak a hajóról. Ez egy szörnyű tragédia volt, és én megbékéltem azzal a tudattal, hogy a Titanicon haltam meg.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.