Még mindig tabu az elhalványuló vágy A természet kínál megoldást

Freepik -
PR cikk férfi
Évtizedekkel ezelőtt megjelentek már hazánkban is a recept nélkül kapható különböző étrendkiegészítők, amelyek a nemi vágy fokozását ígérték. Ennek ellenére a probléma tabu maradt. Mára tömegeket érint, és a probléma legtöbbször a terhelt életvitelben keresendő. A betegség gyógyítását sok esetben az is nehezíti, hogy mind a hölgyek, mind pedig a férfiak titkolják a problémát, amely az ebből adódó stressz miatt még súlyosabbá válhat.

A férfi nem mutat gyengeséget 

Hazánkban a középkorú férfi lakosság körében népbetegségnek számít a potenciazavar, szaknyelven az erektilis diszfunkció, amelynek kiváltó okai között a szív- és érrendszeri betegségek is állhatnak. Utóbbiban jelentős szerepet játszhat a dohányzás, egészségtelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, de akár a stressz vagy a szorongás is. 

A 40 és 60 év közötti férfiak fele érintett a betegségben, mely arány a kor előrehaladtával közel 70 százalékra emelkedik. Lehetséges kiváltó okok lehetnek a hormonrendszer működési zavarai, a prosztatát érintő betegségek, addiktív szenvedélyek (pl.: dohányzás, alkohol) és a stressz egyaránt. 

Forrás: SWISS Pharma by Carene Kft.

A hölgyek is ezzel küzdenek 

Alapvető tény az is, hogy a szexualitás éppúgy meghatározza a hölgyek mindennapi életminőségét, mint fizikai egészségét. A női libidó csökkenése olyan probléma, amely sok nő életében felmerülhet, és különböző okokra vezethető vissza. Csak úgy, mint a férfiaknál, itt is jelen van a stressz, de a hormonális változások, vagy az életkor előrehaladása is kiváltó okok között lehetnek. A menopauza idején a hormonok ingadozása jelentős hatást gyakorolhat a szexuális vágyra. A Kamagra by Carene termékek olyan növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítők, amelyek kifejezetten azoknak készültek, akik javítani szeretnék szexuális életük minőségét. 

Forrás: SWISS Pharma by Carene Kft.

Alternatív gyógymódok, eseti megoldások 

Vannak gyógyszerek, melyeket szakorvos által írt vénnyel vásárolhatnak a potencia és libidó problémákkal küzdő emberek, és persze vannak olyan készítmények is, melyek természetes hatóanyagokkal hatnak pozitívan a betegségre.  

A kínai alternatív orvoslás szerint a ginzeng alkalmas a merevedési zavarok enyhítésére. A drogériák polcain számtalan készítmény elérhető, többségük szedése közvetlenül az aktus előtt ajánlott. Ezek között újdonság a Kamagra by Carene energia ital és tabletta, amely az ajánlás szerint könnyedebbé és természetessé teszi a probléma kezelését. 

Forrás: SWISS Pharma by Carene Kft.

Természetben a megoldás 

A maca gyökér és a tajga gyökér olyan összetevői az étrendkiegészítőknek, amelyek hozzájárulnak a szexuális teljesítmény javításához, segítenek a szervezet energiaellátásában és a hormonális egyensúly fenntartásában egyaránt.  

A görögszéna mag kivonat, amely szintén megtalálható a tablettában, a hormonális egyensúly támogatása révén segíthet az ösztrogén szintjének szabályozásában. Ez a hatás különösen hasznos lehet azoknak a nőknek, akiknél a hormonális ingadozások miatt csökkent a szexuális vágy. A görögszéna emellett elősegítheti a nemi szervek vérkeringését, ami tovább növeli az intimitás élvezetét. 

A népbetegségnek számító probléma sajnálatos módon illegális, ismeretlen eredetű termékek forgalmazását is katalizálta, melyek kétes forrásból, ellenőrizhetetlen összetevőkkel érhetők el az online felületeken. 

Mindez összefügg azzal a ténnyel, hogy sem a férfiak, sem pedig a nők nem, vagy csak szélsőséges esetekben fordulnak szakemberekhez, mert szégyellik problémájukat. 

https://kamagrabycarene.hu/

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.