Halálos balesetet szenvedett a fiatal orosz influenszer Grúziában: barátja videóra vette a történteket

Arina Glazunova
Instagram -
grúzia halálos baleset influenszer
Véletlenül videóra vette saját halálos balesetét, miközben énekelt és táncolt egy éjszakai kiruccanás során. A fiatal orosz influenszer, Arina Glazunova egy térdmagasságú falba botlik, és belezuhan egy aluljáróba.

A videón a fiaal orosz influenszer, Arina Glazunova látható, amint élvezi az estét, telefonját egy barátjának adogatva. Azonban egy térdmagasságú falba botlik, és belezuhan egy aluljáróba. A felvétel néhány másodpercig remeg, mielőtt véget ér. A valóság gyorsan bekövetkezett: a 24 éves nőt kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították nyak- és fejsérülései miatt.

Halálos balesetet szenvedett a fiatal orosz influenszer

A fiatal influenszer sérülései nem meglepőek, mivel a helyszíni képek alapján a fal magassága alig nyújtott védelmet a brutális zuhanás ellen, amely során a kemény betonlépcsőkre esett az aluljáró bejáratánál.

Az internetes közösség felháborodását fejezte ki az aluljáró környékén tapasztalható biztonsági hiányosságok miatt. A Daily Mail szerint azonban Tbiliszi városháza azt állítja, hogy a lépcsők és az aluljáró a szovjet korszakban épültek, és az akkori biztonsági előírásoknak megfeleltek.

Kakha Kaladze, Tbiliszi polgármestere elmondta, hogy a város aluljárói megfelelnek a modern biztonsági előírásoknak — de itt az ideje egy komoly felülvizsgálatnak.

@ragacev Ответ пользователю @тик-так.детка ♬ оригинальный звук - просто

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.