brit királyi család Sean Diddy Combs P. Diddy Vilmos herceg Harry herceg
A rapper szerette volna ha a két brit herceg részt vesz legalább egy partiján. P. Diddy egykori sajtósa szerint a zenész rajongott a királyi család tagjaiért.

A Metropolitan Detention Centerben várja 2025-ös tárgyalását P. Diddy. Az 54 éves zenészt emberkereskedelemmel és zsarolással, valamint sorozatos szexuális zaklatással vádolják, és ha ezek bebizonyosodnak, akár életfogytiglan börtönbüntetésre is ítélhetik. Most az egykori sajtósa mondta el, hogy ő milyennek látta a rappert. 

P. Diddy többször is meghívta bulijába Vilmost és Harryt, akik nem mentek el
P. Diddy többször is meghívta bulijába Vilmost és Harryt, akik nem mentek el
Forrás: AFP

P. Diddy rajongott Vilmos és Harry hercegért

Sean 'Diddy' Combs egykori sajtósa, Rob Shuter, a Piers Morgan Uncensored című műsorban nemrégiben elárulta, hogy a híres rapper és zenemágnás éveken át különleges érdeklődést mutatott a brit királyi család két legismertebb tagja, Vilmos herceg és Harry herceg iránt. Shuter, aki évekkel ezelőtt dolgozott a sztárnak, elmondta, hogy Diddy többször is, legalább tíz alkalommal, próbálta meghívni a hercegeket bulijaira, de sikertelenül, és folyamatosan érdeklődött is irántuk. „Mindig üzenetet írt vagy felhívott, hogy megtudja, mi történik a hercegekkel” – mondta Shuter, hozzátéve, hogy Diddy rendszeresen kérte tőle, intézze el, hogy Harry és Vilmos elmenjenek a partijára. „Diddy megszállottja volt a királyi családnak, különösen Vilmosnak és Harrynek” – szögezte le. 

„Csak úgy tett, mintha gengszer lenne”

Shuter arról is beszélt, hogy Diddy viselkedése gyakran ellentmondásos volt. Bár kifelé kemény rappernek mutatta magát, a valóságban gyakran hamarabb távozott a saját bulijairól, mint a vendégek. „Úgy tett, mintha gengszter lenne, de valójában ő volt az első, aki lefeküdt a bulik után” – mesélte Shuter, és hozzátette, hogy a zenemágnás reggelente már kora hajnalban telefonált neki, hogy megkérdezze, a rendezvényeiről vajon melyik részleteket lehetne kiszivárogtatni a médiába.

A rapper bántalmazási ügyét exe, Cassie Ventura robbantotta ki. Azóta többen is feljelentették P. Diddyt, Adria Sheri English táncosnő a mocskos buliiról számolt be, és nemrég egy nő azzal állt elő, hogy a zenész bedrogozta, megerőszakolta és teherbe ejtette. A zenész tagadja a vádakat, édesanyja pedig kijelentette, hogy fia nem az a szörnyeteg, akinek most beállítják. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.