Meghan Markle és Harry herceg már nem alkot egy párt - közölték a helyi lapok

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Australia - Day 2 - harry prince meghan markle
Getty Images - Chris Jackson
Különválás Meghan Markle Harry herceg
A Montecito Journal, amely az itt élő hírességek számára nélkülözhetetlen, általában építési vitákról, jótékonysági rendezvényekről, közösségi eseményekről és kisebb bűncselekményekről számol be. A legfrissebb hírek azonban Meghan Markle és Harry herceg házasságáról szólnak.

A legutóbbi Grapevine pletykarovat talán kellemetlen meglepetést okozhat Montecito két híres lakójának, Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, ugyanis házasságuk körüli „spekulációkat” tárgyal, miután többször is egyedül jelentek meg nyilvánosan. A cikk szerzője Richard Mineards – aki érdekes módon korábban a Fleet Street királyi tudósítója volt, mielőtt 13 évvel ezelőtt Kaliforniába költözött és csatlakozott a Journal csapatához.

Meghan Markle, Harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg már nem alkot egy párt?
Forrás: Anadolu via AFP

Meghan Markle és Harry herceg már nem alkot egy párt?

Mineards dokumentálta Harry herceg útját a londoni WellChild Awards-ra, valamint Meghan Markle látogatását a Girls Inc. of Greater Santa Barbara szervezetnél, ahol állítólag arról beszélt, hogy „a világ egyik legjobban zaklatott embere”. Mineards így ír: 

Ez volt a második nyilvános megjelenése Harry nélkül azóta, hogy október 5-én a Los Angeles-i Gyermekkórházba látogatott – miközben brit királyi szakértők továbbra is arról spekulálnak, hogy a Riven Rock páros 'külön utakon jár', és 'egyre külön életet élnek'.

 

A tapasztalt újságíró, Richard Mineards, aki korábban a Daily Mirror és a Daily Mail munkatársa volt, most pedig a CBS amerikai híradósa, korábban elárulta, hogy III. Károly király rendszeresen nyomon követi fia családját a Journal weboldalán keresztül.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.