Sallai Nóra balesete Csonka András véradás Sallai Nóra
Csonka András volt Bochkor Gábor szerda reggeli rádióműsorának vendége. A népszerű színész újabb részleteket osztott meg Sallai Nora állapotáról.

Csonka András újabb részleteket osztott meg Sallai Nóra állapotával és az irányított véradással kapcsolatban. A 44 éves színésznőnek sürgősen vérre van szüksége, több műtét is vár rá.

Sallai Nóra
Sallai Nóra
Forrás: TV2

„Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt... a válságos állapot fennáll. Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát, és imádkozzon hite szerint értük. Elképesztő, ha az ember belegondol: mész haza, és egy pillanat alatt összeomlik az életed, megváltozik körülötted minden. Az életedért küzdenek, meg a gyereked életéért, hihetetlen az egész" - mondta megrendülten.

Csonka nem ismeri személyesen a Jóban Rosszban színésznőjét, de amikor Szente Vajk felhívta, hogy segítsen egy megosztással, azonnal cselekedett. A színész tisztázta, nem ő osztotta meg először a hírt, ez egy láncolat volt. Azt mondta, hihetetlen volt megtapasztalni a szakma összefogását - mindenki segíteni akar, ahogy Tompos Kátya esetében is volt.

Csonka Adrás elmondta, az önkéntes véradókat – vércsoporttól függetlenül – szerdán a Westendben, csütörtökön pedig a Duna Plazában várják. Az önkéntes véradásról ebben a cikkünkben tájékozódhatsz!

Sallai Nóra kollégái folyamatosan imádkoznak

Vándor Éva színésznőt is megdöbbentették a történtek, nem tud napirendre térni Sallai Nóra balesete fölött. A színésznő a Borsonline-nak nyilatkozott.

Az egész szakmát szíven döfte Nóriék drámája, én egyszerűen mozdulni sem tudok. Ha nem ismerném személyesen, akkor is megérintene ez a borzalmas baleset, egy édesanya és gyermeke szívszorító drámája. De ismerem Nórát, egy színházban játszottunk és a Jóban Rosszban sorozatban is sokat forgattunk együtt. Ő egy tündér, egy végtelenül kedves ember, tisztelettudó, mindenkivel nagyon bájos, érdeklődő, sose felejtette el megkérdezni, hogy vagyok. Aki mindig mosolyog, akinek egyszerűen mindig ragyog az arca. Most is itt van előttem a kép, ahogy belép a stúdióba és rám mosolyog, olyan szívmelengető mosolya van… Mélységesen odavagyok, csak nézek az égre és folyamatosan imádkozom!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.