Szívszorító: Sallai Nóra kisfiának óvodájára fekete zászlót tűztek ki

tragédia Sallai Nóra balesete óvoda Sallai Nóra autóbaleset
Fekete zászló leng annak az óvodának a homlokzatán, ahova a Jóban Rosszban színésznőjének kisfia, az ötéves Bende járt. Sallai Nóra gyermekének életéért másfél hétig küzdöttek az orvosok.

Fekete zászlót tűztek annak a dunaharaszti óvodának a bejárata fölé, ahova Sallai Nóra kisfia, Bende járt. A kisfiú halálhíréről hétfőn szereztünk tudomást. A tragédiát egy szörnyű autóbaleset okozta szeptember 27-én, Alsónémediben. Anya és fia a játszótérről tartottak hazafelé, amikor egy száguldó BMW beléjük rohant. Sallai Nórát és gyermekét is életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, a kisfiút még a helyszínen újra kellett éleszteni.

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfia elhunyt a szörnyű balesetben

 

Az óvoda is gyászolja Sallai Nóra kisfiát

A dunaharaszti intézmény október 7-én tűzte ki homlokzatára a fekete zászlót, miután kiderült, hogy a kis Bende nem élte túl a balesetet. A szülők és a nevelők is összetörtek a hír hallatán - írja a Borsonline.

Sallai Nóra kisfiának óvodája
Sallai Nóra kisfiának óvodáján fekete zászló leng
Forrás: Borsonline

A lap ellátogatott a tragédia helyszínére is, a balesetre mécsesek emlékeztetik az embereket. A helyiek ismeretlenül is gyászolják a kisfiút. Egy asszony így nyilatkozott:

„Mindenki drukkolt azért, hogy a kisfiú túlélje. Minden nap próbáltunk tájékozódni az állapotukról. Nem ismertük őket, de mivel itt történt, nagyon megrázott minket a dolog."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.