Hazugságvizsgálat közben vallott a világhírű énekesnő: elárulta, plasztikáztatott-e

MET Gala, Ariana Grande
AFP/AFP or licensors - AFP
plasztikai műtét Ariana Grande szépészeti beavatkozás
Nem először kérdezgetik az énekesnőt arról, hogy volt-e már plasztikai műtétje, viszonylag sokszor kell ilyen kérdésekkel foglalkoznia. Ám Ariana Grande ezúttal az egyik magazin hazugságvizsgálatán valott arról, hajtottak-e már végre szépészeti beavatkozást a testén.

Ariana Grande nemrég részt vett a Vanity Fair „hazugságvizsgáló tesztjén”, melynek során rákötötték egy hazugságvizsgáló gépre, amely arra szolgál, hogy a test önkéntelen jelzései alapján megállapítsa, hogy akit kérdeznek, hazudik-e vagy igazat mond.

OLYMPIC GAMES - PARIS 2024 - OPENING CEREMONY - 20240726, Ariana Grande
Ariana Grande hazugságvizsgálat alá került
Forrás: KMSP via AFP/KMSP

Ariana Grande minden kédésre igazat válaszolt

Az énekesnőnek rengeteg a karrierjével kapcsolatos kérdést tettek fel, amelyekre készséggel válaszolt. Egy ponton a Wicked sztárja, Cynthia Erivo feltette a kérdést: „Volt már, hogy a népszerűséged érdekében végeztél némi munkát magad?”.

Az egykori Nickelodeon-sztár visszakérdezett, hogy a „munka” alatt plasztikai műtétet ért-e kolléganője, amire Erivo igennel válaszolt. Az énekes-színésznő válaszában visszautasította azokat az állításokat, miszerint „megcsináltatta” az orrát, volt mellplasztikája és arcfelvarrása. A hazugságvizsgáló megerősítette Ariana Grande válaszait, mire az énekesnő beszólt a kritikusainak: „Ez életem legjobb napja. Ezt kapjátok ki, YouTube-osok”.

A rókaszem-felvarrással és állimplantátumos-műtéttel kapcsolatos kérdésekre is nemmel válaszolt, sőt megkérdezte, hogy az utóbbi beavatkozást hogyan végzik. A hazugságvizsgáló ismét megerősítette, hogy az énekesnő igazat mondott. Grande azt azonban bevallotta, hogy használt töltőanyagokat különböző helyekre és botoxoltatott is, de négy éve abbahagyta.

„Támogatok minden olyan embert, aki használja ezeket a dolgokat csinálja. Bármi, amitől az emberek szépnek érzik magukat, az legyen megengedett. Miért érdekel ez bárkit?” — tette fel a kérdést.

Tavaly egy interjúban, amikor a botoxról vallott, Ariana azt mondta: „Sokáig a szépség számomra a rejtőzködésről szólt, de amióta abbahagytam a töltőanyagokat és a botoxot, úgy érzem, látni akarom a jól megérdemelt síró- és mosolyvonalaimat. Remélem, hogy a mosolyvonalaim egyre mélyebbek lesznek, és egyre többet nevetek. Azt hiszem, az öregedés gyönyörű is lehet.”



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.