Meghan Markle és Károly király egy dologban nagyon hasonlítanak

Trooping The Colour 2018
Getty Images/Trooping The Colour 2018 - Max Mumby/Indigo
brit királyi család Meghan Markle Károly király
Sussex hercegnéje egy nagyon egészséges harapnivalót kedvel, amely úgy tűnik, hogy apósának is a kedvence. Meghan Markle lehet, hogy már jó ideje nem találkozott Károly királlyal, de úgy tűnik, hogy a párosnak van egy különleges közös vonása, annak ellenére is, hogy több ezer mérföldre élnek egymástól.

Bár a 75 éves királyról köztudott, hogy nem eszik ebédet, mostanra a hírek szerint ezen változtatott, mivel orvosai és felesége, Kamilla királyné arra buzdították, hogy fogyasszon valamit, különösen a jelenlegi rákkezelése miatt. Sokan azt gondolnák, hogy a király most szendvicseket eszik ebédre, de nem ez a helyzet. Olyan szuperélelmiszert fogyaszt, ami Meghan Markle kedvence is.

Meghan Markle, Kamilla királyné, Károly király
Meghan Markle és Károly király egy dologban nagyon hasonlítanak
Forrás: Chris Jackson

Meghan Markle és Károly király egy dologban nagyon hasonlítanak

A Mirror beszámolója szerint a monarcha egy fél avokádót eszik ebédre, amelyet leginkább a milleniálok étrendjével szoktak társítani. Miközben Meghan Markle ismert arról, hogy kedveli az avokádót, úgy tűnik, Károly másik menye, Katalin hercegné is nagy rajongója ennek a gyümölcsnek, különösen, amikor várandós volt. 2017-ben egy királyi látogatás során Vilmos herceg avokádót kapott ajándékba, hogy adja át várandós feleségének. Ekkor így szólt: „Még soha nem kaptam avokádót. Ez nagyon kedves tőled. Katalin imádni fogja az avokádót.”

Károly király napi fél avokádóval csillapítja az éhségét

Károly egészségtudatosan étkezik, és ragaszkodik a bio élelmiszerekhez. A tojás különösen kedvenc étele. Három évvel ezelőtt a BBC-nek elárulta, hogy a hét két napján tartózkodik a hús és a hal fogyasztásától, és az egyik napon a tejtermékeket is kerüli. Az avokádó egy úgynevezett szuperélelmiszer, amely kalóriadús és egészséges módja a szervezet számára szükséges „jó zsírok” bevitelének. Az avokádó mára szinte a nemzeti kultúrháborúk részévé vált, mivel különösen népszerű a sokat kritizált millenniál generáció körében, akik 1981 és 1996 között születtek.


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.