Magányos csónak üzenet Tompos Kátya
A színésznő közel öt hónapja, május utolsó napján hunyta le örökre a szemét. Tompos Kátya mindössze 41 éves volt.

Rengetegen imádták, rengetegen szurkoltak a gyógyulásáért. Tompos Kátya szervezete azonban május 31-én feladta a harcot. A színésznőt azóta sem feledik a rajongók, ezt bizonyítja az a levél is, amit egy gyászoló hagyott a sírján a Farkasréti temetőben.

Rejtélyes üzenetet hagytak Tompos Kátya sírján
Rejtélyes üzenetet hagytak Tompos Kátya sírján
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

 

Tompos Kátya sírján megható üzenetet hagytak 

Az üdvözlőlap elején egy csónak látható, nem véletlenül, hiszen a Magányos csónak volt a színésznő egyik legismertebb dala a Valami Amerika második részéből. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hagyta ott a levelet, de az biztos, hogy Kátya művészete és személyisége sok emberre volt nagy hatással. Ezt bizonyítja az is, hogy amikor kiderült, súlyos beteg, színésztársai és civilek fogtak össze a gyógyulásáért. Kátya akkor már három éve küzdött egy rendkívül ritka rákbetegséggel, aminek további kezelését csak külföldön lehetett volna megoldani. 

Szűk, családi körben temették el 

A 41 éves színésznőt a Farkasréti temető művészparcellájában temették el. Búcsúztatója a családja kívánsága szerint nem volt nyilvános, csak szerettei, közeli barátok és a kollégák vettek részt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.