Nostradamus megjósolta az I. és a II. világháborút - De mit mondott a harmadikról?

Nostradamus
Nostradamus/ohnesach - ullstein bild
jóslat III. világháború Nostradamus
A francia asztrológusról többen állítják, hogy megjósolta a nagy londoni tűzvészt, a francia forradalmat, Napóleon és Adolf Hitler felemelkedését, az első és a második világháborút, valamint Hirosima és Nagaszaki japán városok nukleáris pusztítását. De vajon mit gondolt a 3. világháborúról?

Hogy Nostradamus valóban megjósolta az 1. és 2.világháborút — vagy bármit, ami a világon történik — nyilvánvalóan hit kérdése. Ám, akik hisznek az előrejelzéseiben — és rengetegen vannak, akik hisznek —, azt mondják, hogy a francia asztrológus helyesen jósolta meg az 1. és a 2. világháborút is, majdnem 450-500 évvel azok kitörése előtt. Amikor a világban egyre fokozódik a feszültség, és nincs jele annak, hogy ez a közeljövőben enyhülni fog, felmerül a kérdés, hogy mondott-e bármit a 3. világháborúról, és ha igen, mit mondott pontosan?

Michel Nostradamus (1503-1556), világháború
Vajon Nostradamus a 3. világháborút is látta előre?
Forrás: Getty Images

Az 1503 decemberében született francia filozófus, költő, orvos és asztrológus leginkább a „Próféciák” című, 942 négysorosból álló könyvéről ismert. Ezek a négysorosok vélhetően kódolt üzenetekben megfogalmazott jóslatok, amelyek sokféleképpen értelmezhetők.

Mit gondolt Nostradamus a III. világháborúról?

Sokan úgy vélik, hogy Nostradamus sikeresen megjósolta a nagy londoni tűzvészt, a francia forradalmat, Napóleon és Adolf Hitler felemelkedését, az első és a második világháborút, valamint a japán Hirosima és Nagaszaki városok nukleáris pusztulását. Úgy gondolják, hogy megjósolt néhány közelmúltbeli eseményt is, mint például a holdra szállást, a Challenger űrsikló katasztrófáját, de Diana walesi hercegnő halálát 1997-ben bekövetkezett halálát és a szeptember 11-i támadásokat is a World Trade Center ellen.

Sokan úgy vélik, hogy Nostradamus megjósolt valamit, ami a harmadik világháború kitöréseként is értelmezhető. Szárazföldi és tengeri csatát látott, és azt mondta, hogy „A vörös ellenfél elsápad a félelemtől. Rettegésbe ejtve a nagy óceánt”. Ezt a jóslatok megfejtői úgy értelmezik, hogy az amerikai haditengerészet blokád alá veszi Kínát, és a két rivális haderő összecsap. Ezt az értelmezést arra alapozzák, hogy az USA és Kína egymást vádolja a tajvani feszültség miatt, és az Egyesült Államok megfenyegette Kínát, hogy nem hagyja válaszcsapás nélkül, ha peking megfenyegeti Tajpejt.

Az új Nostradamus, Kushal Kumar indiai asztrológus megjósolta a 3. világháború kitörésének pontos dátumát  

Kushal Kumar indiai asztrológus jóslata szerint a 3. világháború kitörésének pontos dátuma 2024. június 18., kedd, mert ekkor van a legerősebb planetáris inger a harmadik világháború kiváltására. Jóslata mindannyiunk örömére, nem vált valóra, június 18. már elmúlt, a III. világháború pedig nem tört ki. Maradjon is ez így örökre. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.